Skrętne reflektory były chyba wcześniej. Wydaje mi się, że takie będę miał w Sportage (tylko Xenon, a nie LED).
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Skrętne reflektory były chyba wcześniej. Wydaje mi się, że takie będę miał w Sportage (tylko Xenon, a nie LED).
Sportage miał skrętne ksenony, po FL dostał statyczne LED-y... tak samo Ceed. 2-ga generacja ksenony 35W, nowy statyczne LED-y z ręcznym poziomowaniem. :D
Ksenon 35W jest bardzo dobrym zrodlem swiatla. Ledy maja czesto zimna barwe co w gorszej pogodzie nie jest najlepsza opcja.
Zwykly ksenon 35W 4000K bez udziwnien bedzie robic robote.
Tym bardziej się cieszę, że mam wersję sprzed FL. I nie ma cholernego GPF. U mamy w Ceedzie zapycha się po paru tysiącach km. już i trzeba popitalać 80 km po autostradzie. Bardzo to ekologiczne.
Stinger z zajebistym V6 a Wy go tu porównujecie z kartonami mleka...
Kolega co robił mi soft do Ceeda miał Stingera zrobionego na 490KM. Samym softem ;)
Tapatalk @ Huawei P30
+120km samym softem w benzynie?
Jak ma turbo i 6 garow to co za problem.
Z modyfikacjami mechanicznymi ten silnik ma podobno potencjał na 700KM...
Tapatalk @ Huawei P30
Duży. Zauważ, że u dużych tunerów takie przyrosty rzadko osiągane są samym softem.Cytat:
Jak ma turbo i 6 garow to co za problem.
Tzn oczywiście, da się, pytanie jak z żywotnością
Manhart w Suprze (6 garów i turbo) robi 450 KM softem. niby 110 KM, ale... te Supry często mają po 360-380 (tak jak US Spec) w serii
TC robi 420 KM softem
https://www.tc-performance.eu/2019/0...-gt-3-3-370km/
V-Tech robi bezpiecznie, ok. 400 KM, podobnie Kreator
RaceChip w topowej wersji robi go na 430 KM
I to jest bardzo spoko przyrost i sądzę, że zapewnia odpowiednią żywotność.
Moze silnik ma duze zapasy. Kreator robi na duza skale to musza bezpieczniej i pewnie nie moga poswiecic tyle czasu na egzemplarz co jakas mniejsza firma.
Podobnie jest z 2.0tdci 140 i 163 robia na 190km. O ile 163 na 190 jest 15% o tyle ze slabszej to juz porownywalny przyrost.
Widocznie silnik Stingera ma potencjal.
Pytanie jak zrobili przebieg momentu - jak dowalili na dole jak w startym tedeiku to moze byc kiepsko, jak zrobili plynny przyrost bez naglych skokow to dlaczego nie.