Znów dziś tego SLK widziałem i mogę powiedzieć że myliłem się wcześniej. Rejestracja jest jak najbardziej częstochowska (wcześniej chyba zaćmienie jakieś miałem że myslałem że to niemiecka....)
Dzisiaj będe w salonie toyoty-lexusa chce zobaczyć nowego GS byle tylko już był A wogóle to widziałem czarnego 300c w szczecinie
Znów dziś tego SLK widziałem i mogę powiedzieć że myliłem się wcześniej. Rejestracja jest jak najbardziej częstochowska (wcześniej chyba zaćmienie jakieś miałem że myslałem że to niemiecka....)
"Nie wymagam od Ciebie osiągów Ferrari
Wystarczy, żebyś mi zapalił
Helmut, Helmut, wielu się wyprze
Ty ich wtedy Helumt wyprzedź
Nie wyprzedzi nic mnie, zwłaszcza na zakrętach
Chyba, że drzwi się otworzą, wtedy muszę się opamiętać"
nowe A8 6,0 W12 :shock:
EDIT: Zapomniałem jeszcze o złociutkim Nissanie 350Z![]()
a ja dzisiaj zrobilem wycieczke do kosciola i po drodze widzialem kilka samochodów na które warto zwróci uwage a mianowicie:
-Ford Focus II Tournier
-Mitsu Eclipse
-stare, stare BMW 3
-stare, stare BMW 6
-zapomnialbym o Alfie GTV
Jak przed chwilą wracałem ze sklepu jechał A8.... szczenę z posadzki zbierałem.... :shock:Zamieszczone przez Wck
Hehe - u nas A8 ogólnie to jeździ peeeeeełno, tych nowych to z tuzin conajmniej, a starszych to łohoZamieszczone przez Wochu
Ale A8 6,0 W12 doszła dopiero wczoraj albo dzisiaj, nie jestem pewien dokładnie, wiem że klient dał za nią 870 patyków :shock: więc zapewne full wypas opcja :lol:
Wiesz, widywałem już nowego i zawsze robi na mnie wielkie wrażenie
CSLa w gdańsku jeszcze nie widziałem ale jednego z tych Chryserów to widziałem.Zamieszczone przez BABELEC
BRERA. PURE SPIRIT OF ALFA
www.AlfaRomeo.fora.pl
CLS był przejazdem (holenderskie blachy). Granatowa Pacifica na gdańskich, srebrna była z Elbląga.
Przyjmę Porsche 911 jako darowiznę. Tylko poważne oferty.
o oto kilka samochodzików które dzisiaj przyuwarzylem, niestety wiekszosc nie na tutejszych reyestracjach albo w ogole bez reyestracji![]()