Ciężko będzie zrobić coś ładniejszego od obecnej generacji, a ta wizja absolutnie do mnie nie przemawia![]()
Pojawiły się bardzo luźne i bardzo wczesne wizje Alfy Giulii, która to około 2011 ma zastąpić Alfę 159.
Wiem że to nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością i mam dość mieszane uczucia dotyczące tej wizji, ale można już rozpocząć domniemania
http://www.alfaholicy.org/2009/02/22...-romeo-giulia/
Link dzięki www.alfaholicy.net
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)
Ciężko będzie zrobić coś ładniejszego od obecnej generacji, a ta wizja absolutnie do mnie nie przemawia![]()
"Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
J. Clarkson
To już pewne, że będzie nazywać się Giulia?
Wizja bardzo kiepska. Tył w ogóle nie komponuje się z przodem.![]()
Co do nazwy nie ma 100% pewności, ale już wszystkie serwisy o niej wspominają (tak jak 149 ochrzczono już nazwą Milano). Więc roboczo będziemy ją nazywać Giulia. .
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)
200C z naciągniętą skórką MiTo to chory pomysł na następczynię 159. Dlatego IMO tą wizję można spokojnie rozbić o kant D. Czysta wesoła twórczość (choć to raczej czarny humor) opętanego grafika-szarlatana. Twórca zbyt dosłownie potraktował informację o wspólnej płycie podłogowej i napędzie dla Alfy i Chryslerów.
Także nie ma co płakać, pozostaje tylko się cieszyć, że będzie w końcu RWD.
Sam w to nie wierzę, ale nie mam już Maybacha w avararze o_O
^^ (R)
Trochę martwi mnie, że obły design MiTo może przejść do pozostałych modeli. Osobiście wolę Alfę na ostro - 145 mimo wieku do dziś jest najładniejszym hatchem, 159 to klasa sama dla siebie, nie wspominając już o GT i GTV6.
EDIT:
A Giulia mogłaby wyglądać mniej więcej tak![]()
obie wizje mnie sie nie podobaja ;P
mogli by wrocic do klimatu 75/rz albo alf z lat 70 d;
i do tego tyl naped mrrrau :d
A ja z kolei znalazłem taką wizję![]()
ta wizja mi smierdzi ,ze zrobil ja jakis fan bmw , ktoremu sie nagle spodobala AR ;p