uroki centralnego silnika ;p zdjęć r-ósemek czy gallardo, które się palą też nie problem znaleźć![]()
"Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
J. Clarkson
uważasz, że inżynierowie nic z tym nie robią? problem zapewne jest większy niż nam się wydaje
szkoda, że takie małe te Twoje fotki![]()
"Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
J. Clarkson
Skoro oczekują za ten samochód takich pieniędzy i tak go chwalą to niech postarają się o poprawienie bezawaryjności, bo mam wrażenie, że teraz wpychają ludziom bubel.
Akurat prawie na pierwsze urodzinki Italii się złożyło
Trochę już minęło, a ja ciągle nie mogę sobie utwierdzić zdania o wyglądzie tego auta, raz, raz
, a raz
. Na tych "JDM-owatych" fotkach od Ar iksa wygląda bardzo przyjemnie, ale pięknie czy zachwycająco już raczej nie. Ogólnie coś ostatnio w dziwnym kierunku idzie wygląd większości (szczególnie przodów) włoskich aut, szczególnie Alfy i Maserati. Ostatnie Ferrarki też takie dziwne
Lambo póki co trzyma poziom, ale to jego obecne modele poza Reventonem (ale to też tak naprawdę mocno zmodernizowane Murcielago) to tak naprawdę pochodne wersje trochę przestarzałego Gallardo i Murcielago, zobaczymy, jak będzie z ich następcami
Na pewno na ulicy trochę bym się takim pozachwycał, ale na pewno nie aż tak, jak jego poprzednikami, F430 czy 360 Modena, te IMHO były dużo ładniejsze od ItaliiNo ale trochę to też zależy od koloru, bo raz Eric dał zdjęcia 458-ki w całkiem ciekawych kolorach, że wyglądała ona całkiem całkiem
![]()
A tam, ida z duchem czasu
Wg mnie dalej wyglądają świetnie,a czasami nawet genialnie (Maserati,Italia) i napewno nie sa gorsze od poprzednikow, ale to tylko moje zdanie. Wygladaja po prostu nowoczesniej![]()
Nowocześniej, nowocześniej, ale IMHO przy tym unowocześnianiu włoskiego stylu miejscami co nieco troszkę popsuli co nieco![]()
J. Clarkson
Zgodzę się z Lay's w sprawie zatracania włoskiego stylu, ale co kto woli.
wszamol nawet gdyby się tak nie zapalał ten samochód to i tak bym go nie wziął (paskudne auto), ale to strzał w kolano, że taka marka sprawia, że kupując nowe auto po jakimś czasie staje ono w płomieniach.
To, że Ci się nie podoba to Twoja prywatna sprawa i masz do niej całkowite prawo, ale mówienie, że Ferrari zaczęło produkować bubel, bo znalazłeś w internecie ze trzy modele które spłonęły jest dość odważnym zarzutem. Owszem, RX ma rację, że nie można zamieść sprawy pod dywan i powiedzieć, że tak już jest, ale żeby padały tak ostre słowa... a że problem poważny świadczą o tym również problemy konkurencji.
Mam nadzieję, że moja wypowiedź nie brzmi jakoś fanatycznie![]()
J. Clarkson