Znawca to ja nie jestm, ale te fotki sa naprawde dobreMoj tato tez sie bawi aparatem ale on ma nie cyfrowy tylko taki zwykly Nikon F80, nawet taki dosc dobry...
Znawca to ja nie jestm, ale te fotki sa naprawde dobreMoj tato tez sie bawi aparatem ale on ma nie cyfrowy tylko taki zwykly Nikon F80, nawet taki dosc dobry...
Ostatnio rodzice zakupili Kodaka 5 mp
I co ?
tydzień się cieszyłem
Ojciec wyjechał do Irlandii i zabrał aparat ze sobą....![]()
A zdjęcia świetne, najlepsze jest to z "przecinającymi się liniami"
Gratuluję
"Nie wymagam od Ciebie osiągów Ferrari
Wystarczy, żebyś mi zapalił
Helmut, Helmut, wielu się wyprze
Ty ich wtedy Helumt wyprzedź
Nie wyprzedzi nic mnie, zwłaszcza na zakrętach
Chyba, że drzwi się otworzą, wtedy muszę się opamiętać"
Mercedesw123 napisał :
Jak chcesz aparat za 1000 pln to weź tego:ja tez nieznam sie na fotografii ale zdjecia sa super, szczegolnie ta droga w lesie i Twoja furka. Jakim aparatem robiles zdjecia?(bo sam sie zastanawiam nad kupnem i moze cos doradzisz)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52743952 - Canon Cyber shot G3
A tu masz jeszcze kilka film robiących dobre aparaty:
- Olympus
- Konica Minolta
- Nikon
P.S nie interesuj się nawet Aparatami HP....chyba ze nie chcesz mieć dobrych zdjęc...bo same Megapixele się nie liczą
Zapomnieles jeszcze o Canon, to chyba 2 najlepsza firma robiece te zabawki, zaraz po Nikonie(wdl. mnie).
Mój ojciec praktycznie codziennie pracuje z apratem i używa Nikona F50, stary sprzęt, analogowy ale zdjęcia robi naprawdę świetne w szczególności z obiektywem 300mm![]()
Moj moze nie tyle pracuje, co to jest jego HobbyZamieszczone przez Gemini
Aparacik ma nieco lepszy (F80), ale za to obiektyw slabszy, ale juz oszczedza kase na jakis lepszy
![]()
ja posiadam Kodak'a CX4230, Kodak'a LS755(cyfrówki) i Nikon'a F75(lustrzanka) a oto 3 chyba najlepsze z dwóch pierwszych:
Ale jaki chceszZamieszczone przez AutoDoktor
Analogowy czy cyfrowy
![]()
Hmmm... Wydaje mi sie ze najlepszy bylby Nikon lub HP... ewentualnie CanonZamieszczone przez AutoDoktor