ja wczoraj od kolegi dostalem CD S.O.A.D "Toxicity" i musze przyznac ze podoba mi sie jak cholerasiedze i slucham juz 4 raz
...the Toxicity, ever city, ever city...![]()
ja mam na myśli inna pożądną tom mniej komercyjną
ja wczoraj od kolegi dostalem CD S.O.A.D "Toxicity" i musze przyznac ze podoba mi sie jak cholerasiedze i slucham juz 4 raz
...the Toxicity, ever city, ever city...![]()
S.O.A.D to jeden z moich ulubionych zespołów ... powiem Ci ze dosc stara płytka ale wymiata do tej pory ... nie ma piosenki z tej płyty która by mi sie nie podobala ... a sluchasz moze takich zespołów jak : Slayer , Slipknot , Rammstein , Soulfly ... ??Zamieszczone przez -=Sadek=-
mam na kompie kilka utworów Slipknot'a i tylko dwie Rammstein'a. Slucham ich ale nie az tak czesto jak Korn'a czy Metallici.Zamieszczone przez DJ_JoHnSoN
Metallica mnie juz nie kreci .... zero ... nic a nic ... ale KoRn jeszcze daje radeZamieszczone przez -=Sadek=-
ale musze sciagnac kilka jego utworow bo mi sie gdzies zapodziały
![]()
To tej mniej komercyjnej to nie :PZamieszczone przez kok
TiF'a i DJ Networxx'a nienazwał bym komercjąZamieszczone przez Gemini
( no chyba że coś sie zmieniło )
bo kanałów muzycznych nieoglądam a zradii prócz internetowych to słucham
( czasami ) Planety FM po 18 jak puszczą cosik ciekawego ( swoją drogą polecam www.planetafm.pl jak ktoś czesem lubi posłuchać wieczorem i wnocy muzy)
Ja słucham trochę polskiego hip hopu, słucham również POP, Techno oraz Hard rock. Moim ulubionym zespołem jest Linkin Park.
DJ Tiesto - Adagio for stringssłyszeliście
kawał wy***any w kosmos
![]()
nom ... przyznam ze dobry , tylko ze stary jak swiatZamieszczone przez Gemini
??: ... to oczywiscie remix ... jezeli chcesz posluchac orginalu sciagnij sobie William ORbit - adagio for strings
![]()