Idą reklamy na BBC BRIT o TG.
Zapowiadany premierowy odcinek w nowym studio.
O co kaman ?
Idą reklamy na BBC BRIT o TG.
Zapowiadany premierowy odcinek w nowym studio.
O co kaman ?
"More is better" - J.Clarkson
Clarkson w jednym z wywiadów: "możemy wrócić gdzieś indziej albo nawet nigdzie, kto wie?"
Ja zrozumiałem jego wypowiedź, że mogą wrócić gdzieś indziej, albo tam gdzie byli, czyli do BBC. Chociaż osobiście w to nie wierzę, sądzę za to, że już wkrótce zobaczymy Clarksona w innym programie motoryzacyjnym![]()
„Top Gear” był jak moje własne dziecko, które mocno kochałem. Straciłem swoje dziecko, ale stworzę nowe. Nie wiem, kto będzie jego drugim rodzicem i jak to dziecko będzie wyglądać. Nie mogę jednak wiecznie siedzieć i przeglądać zdjęcia w albumie – Clarkson w „The Sun”.
Wcale mu się nie dziwię. Tym bardziej, że ze swoją pozycją może dostać każde auto na świecie do testów na jeden telefon pewnie, a każda stacja telewizyjna przyjmie go z otwartymi rękami - grzechem byłoby to zmarnować.
https://motowahacz.pl - mój blog moto
Clarkson bez problemu sobie poradzi, w końcu jest mediowym wyjadaczem i już zapewne spływają do niego różne propozycje współpracy z wielu stacji telewizyjnych, ale bardziej się martwię o los samego programu. Szczerze mówiąc to nie jestem pewien czy nowi prowadzący go udźwigną.
A ja jestem przekonany, że przez tę całą aferę zamiast jednego świetnego motoryzacyjnego show będziemy mieli dwa, od BBC i starego trio.![]()
w BBC będzie na pewno program mocno doiwestowany, stare trio raczej nie będą mieli tak rewelacyjnych ujęć czy lokalizacji jak w TG.