Wesołych![]()
Widzę, że user, który miał zwyczaj zakładania tego typu topiców jakoś zasnął w tym roku (), więc pozwoliłem sobie założyć taki oto temat
A więc:
Święta już raptem na trzy dni, więc chciałbym złożyć wszystkim userom, redaktorom, adminom, modom etc. najlepsiejsze życzonka z okazji Świąt Bożego Narodzenia, aby te święta były magiczne jak nigdy dotąd, spędzone były w ciepłej i rodzinnej atmosferze, aby ten gruby pan w czerwonym kubraku i z saniami zwany Świętym Mikołajem hojnie obdarował pod świątecznym drzewkiem tym, co się tam wymarzyło, śnieg przedłużył swój pobyt w Polsce do 26.12, nikt się w ten czas nie przejadł, zapomniał o codziennych problemach na ten czas i w ogóle wsiśkiego, wsiśkiego naj, naj, naj
No to tyle![]()
Ostatnio edytowane przez Lay'S ; 31-12-2009 o 12:09
A ja sobie życzę kolejnej Alfy, porządnej pracy i zdrówka...aha...to miało być ode mnie, a nie dla mnie..więc....czego tam sobie życzycie.![]()
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)
A ja wszystkim życze spokojnych i wesołych świąt w gronie rodzinnym i wymarzonej fury w garażu w przyszłym roku![]()
MAYBACH - A Great Name. A Great Tradition
I ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj naj naj, żeby te święta były okazją do odpoczynku i spędzenia czasu w gronie rodziny a przyszły rok okazją do zakupienia wymarzonych 4 kółek![]()
"Myśl techniczna nie może być doskonała, jeśli nie będzie doskonała pod względem estetyki."
Wszystkim Wam życzę samochodów, jakie macie w avatarach i jakie Wam się mażą, piątego biegu w Datsunach, mniejszego spalania w Mazdach, szalonego driftowania w Smartach, turbin w Uniakach, niezawodności w Alfach, i żeby w Wigilię Yeti przemówiła ludzkim głosem.
Wesołych Świąt panowie!!!
Te święta docenie chyba najbardziej ze wszystkich świąt, bowiem będzie to upragniony odpoczynekNajbardziejardziej mnie cieszy że jest wolne:P Wszystkim userom życzę wesołych i spokojnych świąt bożego narodzenia, wielu prezentów pod sypiącą się choinką oraz przede wszystkim spełnienia marzeń motoryzacyjnych na 2010 rok
Wesołych!
A ja jeszcze pracuję na pełnych obrotach i o świętach nie myślę...![]()
wesolego jajka i szczesliwego nowego dyngsa 2010 :P
Wesołych świąt, szczęśliwego roku 2010, niech wam upłynie pod znakiem zabaw przyjemnych i pożytecznych :-).
Marzenia, niczym uśmiech kobiety, potrafią dodać skrzydeł. Golf, jak dobrze że ciebie mam :-).
Mój Volkswagen, mój wehikuł czasu: http://www.autogaleria.pl/forum/showthread.php?t=16171