Wesołych Swiatnie wiem jak Wy ale mi juz sie przytylo z 5kg
a jeszcze 2 dni
![]()
MFC yalla! ~~ smile when you're winning
Sent from my iphone bounced off my Blackberry through my Lear jet then bounced off three different satellites back down to Earth where it was picked up by my router then sent to my computer for all you fine ladies and gentlemen to read here on autogaleria
Wesołych Swiatnie wiem jak Wy ale mi juz sie przytylo z 5kg
a jeszcze 2 dni
![]()
Pzdro
www.MGRallyTeam.pl
"Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej."
"Życie jest jak rajd tylko zapoznania z oesami nie ma..."
Minimalnie spóźnione, ale szczere i najserdeczniejsze życzenia bożonarodzeniowe przesyłam dla wszystkich forumowiczów, moderatorów i redaktorów autoGALERII i Waszych bliskich. Oprócz zdrowia, szczęścia i wszystkiego dobrego na te święta życzę Wam dużo optymizmu![]()
To ja jako ostatni.
Ciągle mnie tu ostatnio nie ma i pewnie wielu osobom to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie, ale ja o Was zawsze pamiętam. A w tym szczególnym dniu pragnę życzyć wszystkim, którzy są związani z aG ciepła, szczęścia, rodzinnej atmosfery i przede wszystkim tego, aby ta atmosfera nie skończyła się wraz ze świętami tylko aby przetrwała w Was przez cały rok.
Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych Bliskich.
![]()
Lamborghini. Do You dare?
Zdrowych, wesołych, prostych dróg, gumowych drzew![]()
najlepszego :P
Święta jeszcze trwają więc chciałbym złożyć wszystkim spóźnione najserdeczniejsze życzenia - wszystkiego najlepszego!
Very fast and powerful car with limited number of production. One of the most expensive cars in the world, born in Modena...
Ferrari Enzo
GG: 4927409
wszystkiego najlepszego, wesołych, spokojnych świąt i szczęśliwego nowego roku![]()