Atkinson jeździ rzeczywiście SLRem. Chyba, że jak napisał stanko "roan" jeździ F1 :lol:
z tego co wiem to Atkinson jeżdzi SLR'em a nie F1![]()
Atkinson jeździ rzeczywiście SLRem. Chyba, że jak napisał stanko "roan" jeździ F1 :lol:
A z tego co ja wiem to Rowan Atkinson jeździ Hondą NSX
Scotch po whisky
Rowan Atkinson ma w swoim garażu sapewne nie tylko NSX i SLR, ale także kilka innych fur co niedziwi jeśli jego majątek jest szacowany na
ok 50 000 000 ₤![]()
Udało mi się wyczytać, że jeździł między innymi : Startosem, HF Intergale, Astonami Vantage, Renault 5 TURBO i wiele innych. Jego kolekcja liczy ponad 30 samochodów.
Pisał również do brytyjskiego magazynu CAR
Scotch po whisky
Nie sądziłem że Atkinson to aż tak wielki "petrolhead", no ale skoro tak to chwała mu za to, jeździł w min. Aston Martin V8 Vantage, gdzieś widziałem nawet ofertę sprzedarzy tego auta.
konto zamknięte
AML musze Cie zasmucic ze kiedys on miał wypadek własnie Astonem niee pamientam teraz dokładnie jakim ale napewno Astonem....
To nie ja byłam Ewą !
No popatrz jak jest pięknie.
nie wiem moze atkinson jezdzi SLR em ale slyszalem w top gear ze jezdzi albo jezdzil F1 a jeszcze przy okazji JK ktory tez byl w top gear ma enzo
Albo jeszcze helikopter... Jakoś w żadnym TG nie słyszałem (a oglądam wszystkie).Zamieszczone przez stanko
Super samochód z Super silnikiem.Słabo wygląda, ale to nie jest ważne.Najważniejsze co ma pod maską, a coś tam ma i to jeszcze ma coś super.Wymiata.........
PS.Ja nie widziałem odcinka Top Gear z JK, ale napewno ma Enzo.Jestem tego na 100% pewien
Wszyscy są to słychać WOOOOOOOOOOOOW!Ekipa WIELKI JOOOOOOOOOOOOŁ
Pomóż!
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl