Panowie, myślę że można byłoby już skończyć te osobiste wycieczki, bo psują wcześniej stworzoną miłą atmosferę. Skupmy się na Zwierzakach...![]()
TAK, w zupełności - nie zamieniłbym go na żadne inne auto
TAK - ale kupiłbym go z innym silnikiem/w innej wersji
NIE - gdybym dziś miał wybierać, kupiłbym inne auto
"A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
A tak, oczywiście"![]()
Panowie, myślę że można byłoby już skończyć te osobiste wycieczki, bo psują wcześniej stworzoną miłą atmosferę. Skupmy się na Zwierzakach...![]()
czy w komputerze w Yetim macie możliwość wybrania naszego pięknego języka?
Kulturalna 19stka - STOP WULGARYZMOM !!
Uniden 520 XL + Sirio ML-145
-----------------------------------------------
i Ty możesz pomóc: http://1proc.pl
-----------------------------------------------
Nie ma naszego, ale są inne równie piękne języki![]()
Prawdopodobnie od stycznia będzie polski język , więc my będziemy mogli go
wgrywać w ASO.
Wolę widzieć consumption niż zużycie lub spalanie![]()
Ja tylko jakies znaczki mam - uroki nieposiadania DOTa - ale one sa z kolei bardzo miedzynarodowe
Aha - jedno slowo mi sie wyswietla - kiedy proboje uruchomic auto bez wcisnietego (lub z wcisnietym nie do samiutkiej podlogi) sprzegla, pojawia mi sie gustowne "CLUTCH" zbudowane z segmentow numerycznego wyswietlacza![]()
Ja mam
Ja większość baku zużywam na krótkich 10km odcinkach z tego 3km w korkach. Na letnich oponach bez klimy w/g komputera 10.2-10.5 l/10km, z obliczeń o 0.5 litra więcej.
Teraz po zmianie opon na zimowe (205/55/16) w/g komputera spadło prawie o 1 litr
Styl jazdy "normalny" bez szaleństw, ale ostatni też nie jestem.
Dla mnie poziom zużycia paliwa jest bardzo akceptowalny, mój poprzedni samochód Nissan Primera kombi benzyna 130KM palił 11-12l/100km.
Mam do Was pytanie. Czy można wyłączyć spryskiwanie reflektorów przednich? Irytuje mnie trochę ta funkcja przy jeździe w mieście na krótkich odcinkach...Kończy się to tym, że jak chce tylko przetrzeć lekko szybki od razu mam "zakichaną" płynem całą maskę. Już nie wspominam o tym, co myślę o tej funkcji po wizycie w myjni...![]()
Wylacz swiatla przed wlaczeniem spryskiwacza.