Volvo 850 T5 to napewno dobry pomysl jesli potrzebuje duzo miejsca, nie rzucajacy sie w oczy samochod ktory zawstydzi wiekszosc aut na swiatlach. Zwlaszcza kombi, ktore wyglada jak karawn i miesci w bagazniku slonia.
Witam. Z powodu braku internetu moj znajomy przezemnie zwraca sie do Was, specjalistow
Niedlugo jedziemy do niemiec, ja po jeden z samochodow polecanych przez Was w jednym temacie, a kolega ... no wlasnie. On zastanawia sie nad kupnem "czegos" do 20-25 tys.
Do tej pory wymyslil:
Saab 9000 Aero
Volvo 850 R/T5/T5R
Volkswagen Passat B4 VR6.
Macie jeszcze jakies propozycje w podobnych cenach i klasach? Ktory taniej sie bedzie eksploatowac?
Volvo 850 T5 to napewno dobry pomysl jesli potrzebuje duzo miejsca, nie rzucajacy sie w oczy samochod ktory zawstydzi wiekszosc aut na swiatlach. Zwlaszcza kombi, ktore wyglada jak karawn i miesci w bagazniku slonia.
Volvo i Saab jak najbardziej. Ja osobiście bym się zastanowił nad Subaru Legacy.
A paska bym sobie darował :>
A mi passat sie podoba. Dzwiek VR6 rekompensuje wszystkie wydatki.
Volvo- sympatyczny woz ale czy koszta utrzymania nie za duze. Turbosprezarka robi swoje.
I kolega raczej jest nastawiony na auta skandynawskie i niemieckie
Saab naprawde warty polecenia, bardzo miłe autko, troche dostojnosci
A żeby nie było, że faworyzuje skadynawską motoryzacje to może:Przychylam się do tego, czasem warto troche pogrzebac i poszukac.Ja osobiście bym się zastanowił nad Subaru Legacy
9-5 150 KM mysle, że na spokojne podróżowanie wystarczył by....i można znaleźc cos przystępnego w tej cenie. Ewentualnie może 9-3 ?
A co sadzicie o Mercedesie 190 2.3 16V?
za 25k można mieć 9-5 Aero 230km '98-'01
lub 9-3 Aero 205km '01
"gwiazda na masce to czujnik parkowania dla ubogich".. LiveLetDie