Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 13 z 198 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617181920212223242526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 1973

Wątek: Kącik sprzętu Komputerowego

  1. #121
    VIP Awatar ilovebmw
    Dołączył
    04/2004
    Skąd
    Obecnie Warszawa, czasami Ciechanów
    Posty
    1,387
    Auto
    Zostało jedno :( Mondeo MK4

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Don2x44
    Cytat Zamieszczone przez Piti666
    A kto z was, opócz mnie ma system operacyjny Linux?
    Oni:
    http://www.linux.com.pl/forum/

    Chcesz się pochwalić jaki to jesteś Linuksiarz?!
    Nie rozumiem, dlaczego sie go czepiasz? Przeszkadza Ci to, ze uzywa linuksa? Nawet jesli uzywa go, bo jakas glupia moda panuje czy zeby pochwalic sie przed kolegami, to sam fakt rozpowszechniania idei otwartego jadra powinien byc chwalony, a nie ganiony.


    There's more to liv
    ing than only surviving

  2. #122
    Awatar Don2x44
    Dołączył
    02/2006
    Skąd
    Stuttgart
    Posty
    1,205
    Auto
    VW Down! half V6 24V 2.0l 120PS '13 /Mazda 323F GLX Lantis 1.9 16V '98

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez ilovebmw
    Nie rozumiem, dlaczego sie go czepiasz? Przeszkadza Ci to, ze uzywa linuksa?
    Nie nie przeszkadza mi to.
    Cytat Zamieszczone przez ilovebmw
    Nawet jesli uzywa go, bo jakas glupia moda panuje czy zeby pochwalic sie przed kolegami, to sam fakt rozpowszechniania idei otwartego jadra powinien byc chwalony, a nie ganiony.
    Nie znoszę chwalipięt... wnerwia mnie takie zachowanie. Tym bardziej gdy:
    Cytat Zamieszczone przez Piti666
    A kto z was, opócz mnie ma system operacyjny Linux?
    Trudno tego nie odebrać jako chwalenie się.

    Może sobie używać co chcę... mnie to nie interesuje jaki system posiada, tylko jak go potrafi obsłużyć.
    Mercedes-Benz - Ihr guter Stern auf allen Straßen.

  3. #123
    VIP Awatar kok
    Dołączył
    02/2005
    Skąd
    Katowice
    Posty
    5,439
    Auto
    Sprzedane

    Domyślnie

    Witam po krótkiej przerwie spowodowanej spaleniem procesora.

    obecnie bede się męczyć na:
    CoreDuo 4400 ( chwilowo 2GHz ale to się zmieni)
    1GB ramu 667MHz
    Geforce 7300GS 128/512MB :damn: ( z tym też kombinuje)
    Dwa dyski 160GB na SATA i 80GB na ATA


    www.rawa.katowice.pl
    Wszystkich chętnych zapraszamy na treningi. Masz pytania napisz.

  4. #124
    Awatar zychu
    Dołączył
    09/2006
    Skąd
    z Łomianek
    Posty
    3,474
    Auto
    Honda Civic

    Domyślnie

    ja u siebie mam dwa PC

    1.
    P IV 2,4 Ghz
    768 ramu
    Radeona 9300 :P
    i dysk 40 GB

    2.
    Core 2 Duo E640 skrecony na 3,0 Ghz
    2 GB ramu /667
    plyta to Asus P5N-E-SLi
    a grafika to fabrycznie podkrecony ^^ G-Force 8600 GS
    a dysk to 250 GB na SATA
    Mind Full of Colors.

  5. #125
    Awatar m.niew
    Dołączył
    01/2007
    Skąd
    Z.G./Wrocław
    Posty
    961
    Auto
    SAAB 9-3 SE coupe

    Domyślnie

    Procesor : Intel Pentium 4 3.0 GHz
    Grafika: Radeon X600 Pro
    1 GB RAM
    dźwięk zintegrowany

    monitor:
    Samsung SyncMaster 193r - 19"

    Drukarka:
    Samsung`ML 1710P - laser

    dysk
    ee aaa ee ;P ma 120 GB Serial ATA

    nagrywarka:
    LG jakies tam "SuperMulti" ;P

    skaner:
    PlustekOpticPro ST28

  6. #126
    VIP Awatar kok
    Dołączył
    02/2005
    Skąd
    Katowice
    Posty
    5,439
    Auto
    Sprzedane

    Domyślnie

    geforce zmieniony na 7600gs a Procek bedzie kręcony z 2GHz na 2,66GHz jak tylko skumam kaj jest w biosie FSB :damn:


    www.rawa.katowice.pl
    Wszystkich chętnych zapraszamy na treningi. Masz pytania napisz.

  7. #127

    Domyślnie

    Chciałem się pochwalić, że stałem się dziś właścicielem nowego narzędzia pracy. Na urodziny dostałem laptopa! Fujitsu-Siemens Amilo Xa 1526, AMD Turion 1,8 GB, 1 GB RAM, 160 GB dysk, 17" ekran. Normalnie pełen wypas - system jeździ na nowym Windows Vista. Teraz tylko przerzucenie danych ze "blaszaka" na laptopa i będzie full wypas.
    Ostatnio edytowane przez Dj Brabus ; 17-10-2007 o 22:28

  8. #128
    Awatar Mario Boss
    Dołączył
    09/2007
    Skąd
    Copenhagen/Szczecin
    Posty
    2,733
    Auto
    Mazda 6 GH 2.0 / Alfa Romeo 159 Tbi Sportwagon

    Domyślnie

    Ale stary temat!!
    A propo ja mam laptopa : HP PAVILION zv5000 AMD3000+ 1gb ram karta Geforce4 ekran 15" bo uważam że ekran 17" to zaprzeczenie idei laptopa.
    Paradoks menela : Menel jedzie tramwajem i jednocześnie tramwaj jedzie menelem.

  9. #129

    Domyślnie

    To zależy, co kto lubi - dla mnie im większy, tym lepszy, zwłaszcza że dużo pracuje z grafiką. Mój obecny monitor przy blaszaku ma 21"!

  10. #130
    BeeMiX
    Guest

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Dj Brabus Zobacz posta
    Chciałem się pochwalić, że stałem się dziś właścicielem nowego narzędzia pracy. Na urodziny dostałem laptopa! Fujitsu-Siemens Amilo, AMD Turion 1,8 GB, 1 GB RAM, 160 GB dysk, 17" ekran. Normalnie pełen wypas - system jeździ na nowym Windows Vista. Teraz tylko przerzucenie danych ze "blaszaka" na laptopa i będzie full wypas.
    Mam ten sam setup w moim Acerze oprócz 160GB dysku. Kupilem go bodajże 2 lata temu i bardzo go sobie chwalę, co prawda jakieś 3 tyg temu była mała awaria (spalona pamięć i ścieżka na złączu, prawdopodobnie przez to że stary zasilacz nie łączył dobrze przez wyrobiony wtyk) ale autoryzowany pogwarancyjny serwis Acera zrobił mi to razem z bezpłatną wysyłką w tą i spowrotem za 200zł w 1,5 tygodnia Laptopy są bardzo fajne szczególnie jak używa się komputerów tylko do internetu/muzyki/filmów.
    Swoją drogą marzy mi się MacBook, najlepiej MacBookPro ale trochę szkoda pieniędzy zastępując coś co spełnia moje oczekiwania

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •