Spacery i krótkie wycieczki. Chyba tyle. Jakieś konkretne miejsca polecacie?
Z maluszkiem nie poszaleją ale na pewno spacery, zwiedzanie da się zrobić a ciekawych miejsc dużo
Spacery i krótkie wycieczki. Chyba tyle. Jakieś konkretne miejsca polecacie?
Sami wybierajcie
https://pl.tripadvisor.com/Attractio...rn_Poland.html
A macie jakieś sprawdzone kierunki na wrzesień? Aktualnie zastanawiam się nad pływającymi domkami w Mielnie ale chętnie przemyślę sprawę jeśli podrzucicie coś oryginalnego![]()
Na wrzesień dobra opcją są Włochy, bo wszyscy makaroniarze wracają do roboty. Dobre ceny, pogoda, dojazd.
Tapatalk @ Google Pixel
Potwierdzam, ja w przyszłym tygodniu zamierzam jechać w Karpaty (Śnieżka) i Góry Stołowe. Początkowo szukałem noclegu w Karpaczu, ale stwierdziłem, że lepiej coś pośrodku (żeby i do Karpacza i do Czech na spacer w chmurach była podobna odległość), tak więc padło na Nową Rudę.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Jest: Honda PCX 0.125 (NOL 1W22)
Karpacz zdecydowanie polecam. Świetne trasy dla amatorów, można pochodzić po górach, zobaczyć piękne widoki i trochę się zmęczyć. Jeśli ktoś wybiera się z rodziną to na Śnieżkę warto wyjechać gondolą od Czeskiej strony, można tam dojechać fajnymi serpentynami.
Mam jeszcze plan wyskoczyć na jeden dzień do Pragi, kiedyś też tam byłem, ale już kompletnie nic nie pamiętam. Co tam warto zobaczyć?
Na pewno chciałbym wejść tam, ale w tradycyjny sposób:
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Jest: Honda PCX 0.125 (NOL 1W22)
A ja latem Mielno, Mielno i jeszcze raz Mielno - klimat nadmorskiej miejscowości jest niepowtarzalny :-).
Klimat niepowtarzalny ale każdy taki klimat lubi na urlopie