Łaaa... W tak młodym wieku mieć już taką kosmiczną furę - zazdroszczę jak nie wiem co
Oby się bezawaryjnie sprawowała i dawała ogrom radości z jazdy
Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć.
W końcu jest... moje pierwsze własne auto. Miało byc co prawda 206RC, więc co nie którzy mogą się czuc zawiedzeni;p
Pierwsze wrażenia? Fenomenalne auto... "stówka" to naprawdę jest w moment na liczniku.
Auto genialnie trzyma się drogi, chociaż oczywiście nie wykorzystuję go w 100%, muszę się go nauczyc.
Mam jeszcze pare niedoróbek, jak np. wybite poduszki, na które mnie narazie nie stac(wyczerpałem swój budżet póki co), muszę jeszcze usunac błędy z komputera, nabic klimę (tragedia jest w te gorące dni:/)
Na razie mam dwa zdjęcia...
![]()
Pożądna sesja będzie za tydzień(pn-pt nie mam czasu) bo tak już się z kumplem umówiłem
P.S. pierwszy dzien spalanie 16,1 , drugi 12,5 i dziś póki co ok. 13
Ostatnio edytowane przez kojek ; 08-08-2010 o 14:54
Wybite poduszki?Co masz na mysli, poduszki pod silnikiem czy auto miało dzwon i nie ma airbagow?
Swietne auto, nie wiem czy nie lepsze nawet od tej 206'tki)
Niektorzy moga twierdzic ze za mocne jak na pierwszy samochod , ale co tam ;D
Auto miało dzwon :P
#drivetastefully
Jak większość sprowadzanych aut(no, może przesadziłem.)
Gratki ! Pugi RC chyba się do tej Meganki nie umywa![]()
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Robak, to ty chyba nie widziałeś tego auta jak stało w komisie
Ogólnie kojek gratuluje przede wszystkim Odwagi ze zmierzeniem się z tym samochodem we wszystkich aspektach z tym związanych. Powiem Ci że mocno zaryzykowałeś i dlatego chylę czoło. Mam nadzieje że to auto nie wydyma Cie z kasy.
Ostatnio edytowane przez Emenems ; 18-07-2010 o 21:21
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)