Lubie to![]()
Sam się pod topór pchasz![]()
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.
Lubie to![]()
Dziś wolne na wyspach, jutro nas zbananyzuje![]()
Widzę, że są tu miłośnicy francuzów. Powiedzcie mi o co chodzi, że jeden Citroen C6 kosztuje 11 tys zł, a drugi np. 105 kzł?
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Cena maksymalna przesadzona, ale jak ktoś dbał od samego początku to za darmo nie puści. Dużo zależy też od wersji silnikowej i poziomu wyposażenia. Fajny materiał o C6 jest na kanale Autocentrum o używanych. Mój sąsiad czekał kilka lat, aż jego znajomy sprzeda swój. A to 2,7 HDi - czyli niemal zło wcielone. Wg sąsiada pierwszy właściciel miał w poważaniu zalecenia producenta i olej silnikowy i w automacie wymienial jak należy i wiedział, że trafia się pewny egzemplarz.
Ten jaki Rudy! Jeszcze idź do płokułatuły!
Znów przy naprawie koła zniszczyli mi czujnik ciśnienia
Kiedy te matołki nauczą się w końcu zdejmować oponę nie uszkadzając czujników ? !!!
Przecież nie są one jakąś nowością a od ponad trzech lat są wręcz obowiązkowym wyposażeniem każdego nowego auta.
Ręce opadają![]()
Wyrażając swoje opinie nawet nie staram się być obiektywny