I po co ta agresja? Przedstawiam tylko swoje spojrzenie na patriotyzm, które powinno być zdrowe, a nie fanatyczne i spaczone w jednym "słusznym" kierunku. Widzisz, przedstawiłem coś innego niż Twoje poglądy i od razu musisz zaatakować. Ja też nie zgadzam się z Twoim spojrzeniem na politykę i świat, ale toleruję innych ludzi, więc absolutnie mi to powiewa na kogo głosujesz i co robisz w swoim własnym łóżku przykładowo. Szkoda, że nie działa to w drugą stronę
Buzzer, jeszcze raz - kogo? Kim są totalsi? Bo to chyba najgłupsze słowo, które przewija się przez niektóre media, jego wartość znaczeniowa jest równa zeru. Jeśli Cię to pocieszy, to z prasy czytam głównie Rzepę, a telewizji w domu nie mam
Jak jest w Polsce - każdy widzi i chyba na tym faktycznie warto zakończyć tę dyskusję, tak jak zasugerował Agent.
- co do BMW. Afair 2.0 150 miało swego czasu problemy z łańcuchem rozrządu. 2.0 129 KM to chyba inna jednostka, ale ręki nie dam sobie uciąć. Za to Subaru z 2.0 zdaje się być pewniakiem. Tam z kolei niektóre auta jeżdżące na gazie potrafią się sypnąć, głównie ze względu na problemy z zaworami. Oczywiście w Subaru żeby wyciągnąć słynny dźwięk boksera musiałbyś wsadzić kolektor różnoodległościowy - seryjnie 2.0 bardziej wyje niż bulgocze.