-
Swoja droga sa u nas jakies pasy do wytracania predkosci?
-
ŁOWCA BLACH
Są - pasy bezpieczeństwa.
-
-
Full lux. Nawet suwnica jest.
- - - Aktualizacja - - - -
Seba, dawaj civiciem. Nawet oleju nie musisz dolewac bo blisko. Zrobimy zawody kto dalej zajedzie w piachu: moj golf 3 prosto z DE spawany w chlewie czy twoj zgnity civic co go ze szwagrem pianka tegowales przed przegladem.
-
I tak by pewnie było
Tapatalk @ Huawei P30
-
-
-
Co tam Panowie słychać w wielkim świecie?
W sobotę odbieram Cybexa Cloud Z z bazą dla mojej wyczekiwanej córci ;D Wózek już kupiony, łóżeczko jedzie, a szafa pełna ciuchów i innych bambetli. Człowiek niby się spodziewał, a jednak jest zaskoczony!
A Golf w październiku dostał z łebka od sarny w błotnik. Ledwie w listopadzie zmieniłem błotnik, to Opel CCombo postanowił sprawdzić poziom pochłaniania energii tylnego zderzaka. Golfik właśnie siedzi w ASO na zmianie zderzaka
Chciałem zmienić auto na nowsze, ale tyle mi się ostatnio zadziałało takich przypadkowych sytuacji, że mi odechciało. Do tego cały czas pracuję zdalnie, więc auto stoi po 3-4 dni nie używane. Szkoda by było nowszego auta.
-
i nawet też i ekologia stoi po stronie braku zmiany auta
-
ŁOWCA BLACH
Ja to się rozglądam za fotelikiem 9-18 kg, bo już młody pomału wyrasta z nosidła (8 miesięcy i prawie 11 kg). Macie jakieś godne polecenia? Tylko wbrew ogólnej modzie i nagonce, nie chcę takiego w którym dziecko siedzi tyłem do kierunku jazdy. Najlepiej jakby była możliwość obrotu fotelika o 90 stopni.
Uprawnienia umieszczania postów