Wiem o tym, ale nie bd musiał pchać się między ludzi, zresztą nie wiadomo czy nie będzie zakazu fotografowani. Zdarza się tak.
Ciekawe gdzie? :lol:
Nie wiem jak uda Ci się to załatwić, ale są 2 warunki - musisz być z jakiegoś medium lub jeżeli jesteś fotografem niezrzeszonym, pokazujesz swoje dotychczasowe dokonania (potfolio, publikacje) ; wiek - z tego co mi wiadomo akredytacji nie przyznają młodocianym (czyt. niepełnoletnim) - akurat nie wiem jak jest z Tobą ale coś gdzieś kiedyś czytałem
Jest coś takiego jak akredytacja płatna - bulisz 200-300zł i masz wstęp na tor, tylko ciekawe czy na tych zawodach będzie taka opcja.
Nie wiem jak na Drifcie, ale na rajdach ilość akredytacji jest ograniczona, ostatnio dla mnie nie starczyło. Z tym że na rajdach nie jest aż tak źle, bo możesz stać w dowolnym miejscu (prawie), natomiast na torze, 300mm z trybun to trochę mało
oj tam oj tam. masz kluczyki, czyli jest twojmoja Mazda tez jest na babcie i ciotke :lol:
Póki co ojciec sobie nim raz na jakiś czas jeździ :P
A kluczyki w eleganckim komplecie, nawet serwisowy jest, pełna książka z pieczątkami, wszystko robione w PL. To akurat jedyna dobra strona wozu
@daboo - ale Uno żeby było tru i w ogóle musiało by być w elpedżi. A ja tego uniknąłem :P
Do tego wóz ma korzenie JDM (chyba tylko w logo ale zawsze coś)
#drivetastefully
Nic z tego :P
#drivetastefully
Zdradź coś więcej
forumowa zgadywanka co kto kupił to tradycja w spamerach![]()