Wczoraj ladnie nas strollowali :-)
O kurde a ja się nie zalogowałem w e-toll. Zdążę jeszcze w aplikacji?
Miłe zaskoczenie, że forum nadal działa![]()
Tak, serwerownia forum nas strollowała. Póki co forum nawet działa lepiej po małym apgrejdzie, a co dalej - zobaczymy. Pracuję nad tym.
#drivetastefully
Dobra, niech dziala jak teraz chociaz.
- - - Aktualizacja - - - -
Admin z serwerowni pewnie czyta forum i zobaczyl ze 1 mialo byc zamkniete to stype odpalil :-)
Panowie, LPG po 3.09 dzisiaj tankowałem - już prawie 150zł za zbiornik. Generalnie, to mega wszystko drożeje - jak sobie wszystko policzyłem względem ubiegłych dwóch lat, to będę musiał podnieść ceny lekko o 18%.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
Nic nie mów o podwyżkach, ja dom właśnie buduję
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Ja się dzisiaj ucieszyłem jak znalazłem gaz poniżej 3 zł... W życiu bym nie pomyślał, że gaz za 2,97 określę jako "tani"... Cieszę się, że rok temu w czasie pandemii zrobiłem generalny remont mieszkania, bo teraz to byłaby masakra cenowa...
Z tymi budowami to serdecznie współczuję... styropian w końcu coś staniał czy nie ma na to szans? Z innej beczki, u Was też wszędzie pełno nowych Opli Mokka? Jakieś mega rabaty na to mają czy co? U mnie co krok można takiego spotkać.
Styropian to przede wszystkim prawie nie występuje na rynku. Abstrakcja.
W Warszawie Mokkę widuję stosunkowo rzadko. Afair Opel postawił mocno na produkcję tego modelu, nawet przygaszając inne modele. Co ciekawe zakład w Eisenach, gdzie powstaje Grandland, wstrzymuje produkcję aż do początku 2022 roku ze względu na brak części.
#drivetastefully