-
ŁOWCA BLACH
Temu kupilim Peugeota 5008, tylne drzwi duże i roztwietają się niczym wierzeje w szopie, nie trzeba się schylać jak w Subaru, żeby umościć i spiąć bombelka w foteliku. Mogło by być jeno wincyj miejsca na nogi z tyłu, bo bombelek kopie w oparcie fotela.
-
Dlatego wzielismy c4 spacetourera bo z tylu miejsca jeszcze wiecej jest.
-
ŁOWCA BLACH
Jak wygram w totka to też kupię dla rodziny takiego Citroëna 😁
-
Teraz coraz trudniej o minivana. W ogole cos kupic trudno.
W robocie przeprojektowaliamy chyba juz wszystko, bo projekty starsze niz rok sa w zasadzie nie do powielenia bo czesci nie ma.
-
Pamiętajcie tylko, że wkładanie malucha do fotelika to temat na rok-półtora. Jak zacznie sam chodzić, to sam się woli pakować.
Tapatalk @ Huawei P30
-
Ale kopanie w fotelu sie nasila. Tak samo jak maja sie ubrac/rozebrac z kurtek. Jak masz z tylu miejsce to spokojnie dzieciaki sie ogarna nawet same.
-
Mialem nieprzyjemnosc korzystac z sor w jednym z poznanakich szpitali. Organizacja pracy zadna.
-
VIP
Ciekawy człowiek trafił do mnie z ciekawymi autami. Dzis dostałem do pracy Bentleya Bentayge. Zabrał go i zostawił Mercedesa Maybacha gls 600. Jutro zamieni go na Bmw M760Li a w przyszłym tygodniu ma przyjechać Mercedes EQS. W tych gównianych, smutnych czasach jakiś przebłysk radości i to w pracy. Ostatnio same zwykłe auta przyjeżdżały aż marazm się wkradł i praca zaczęła bokiem wychodzić.
-
O prosze ;D od razu czlowiekowi lepiej sie robi
-
A ja wczoraj dołączyłem do grona forumowych tatusiów
Uprawnienia umieszczania postów