#wózeczek i #fotelik
Tylko takie że bez Mercedesa Vita, VW T6 nie podchodź, inne są be![]()
Da się to niestety wyczuć u nas, powiem szczerze że czytając większość artykułów w internecie, a nawet w prasie zwyczajnie łapie się za głowę. Wy trzymacie raczej poziom, szczególnie w testach. Może warto skupić się trochę bardziej na używkach? Kiedyś coś próbowaliście, ale nie wiem jak to wyglądało z wyświetleniami. Większość ludzi u nas kupuje jednak samochody używane, więc może jakieś specjalistyczne testy i artykuły z użytkowania będą się dobrze przyjmować? W razie czego, moge też w jakimś zakresie pomóc merytorycznie jeśli byłaby taka potrzeba i chęć z waszej strony.
BTW, muszę się pochwalić, że we wtorek urodził mi się synek - jakich gadżetów dla dzieci w samochodach używacie i co warto mieć?
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
#wózeczek i #fotelik
Tylko takie że bez Mercedesa Vita, VW T6 nie podchodź, inne są be![]()
Gratulacje. Roletki przeciwsłoneczne na boczne szyby. Chyba więcej nic nie potrzeba.
Zawsze pod ręką jakaś reklamówka/worek foliowy, bo zdarza się dzieciom puścić pawia
Tapatalk @ Huawei P30
Gratulacje. Roletka na szybę +1, jak nasz syn podrósł to zawsze towarzyszy nam jakaś książka dla dzieci którą żona czyta małemu w trasie. Podróż mija mu znacznie szybciej, a w moim odczuciu jest to lepsze od bajek na komórce czy tablecie.
Gratuluje!
Na pewno jakas podkladka/folia miedzy fotelik a fotel w razie puszczenia pawia, roletki tez sie przydaja, dobry assistance w razie powaznych problemow na drodze.
Assistance mam wypasiony, wkońcu jeżdżę Oplemszyby są niby przyciemnione, ale rzeczywiście rolety to chyba dobry pomysł. Fotelik + osłona pod fotelik kupione. Dzięki!
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
No ja bym bardziej polecał wozić zapas ręczników papierowych i chusteczek nawilżanych, bo małe dziecko puszcza pawia bez ostrzeżenia. Oczywiście podkładka pod fotelik obowiązkowa, żeby szkody ograniczyć do niej i fotelika
. My zamiast roletek mamy na stałe zamocowane akcesoryjne osłony przeciwsłoneczne - mniej więcej coś takiego: https://www.bmw.pl/pl/topics/offers-...y-boczne1.html i bardzo dobrze nam się to sprawdza. Wypełnia całą szybę i dziewczyny na słońce nie narzekają.
No nie wiem, mój ma już 5 m-cy i nigdy nie puścił pawia w aucie, a nieraz go karmiliśmy podczas postoju w podróży. W ogóle jak się go odbije to raczej małe szanse żeby puścił pawia 😜