-
Redaktor naczelny
Mnie cały czas kusi ten obiektyw. Musisz dać się pobawić przez chwilę, choć na Sonym to i tak inny efekt
-
-
-
Widziałem dziś coś dziwnego. Nissan Xtrail na żółtych, retro blachach. Poczułem się staro. A potem zacząłem myśleć. Jak ten jegomość z wąsem i w kapeluszu to zrobił. Skoro na żółte blachy auto musi mieć 25 lat, a xtraila robili od 2001?
-
Egzemplarz z tzw. "kolekcji". Jak masz auto zabytkowe, to możesz mieć kolekcję (min. 3 pojazdy), z czego pozostałe mogą być niemal współczesne, jak dobrze żyjesz z konserwatorem i Ci to klepnie. Takie absurdy w przepisach. Inna ewentualność to prywatne muzeum i eksponat muzealny
wtedy kryterium wieku też bywa pomijane. W Internecie można znaleźć zdjęcia cayenne i touarega na złotych tablicach.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
Widzę dalej wiele osób nie wie jednej rzeczy. Żółte blachy nie muszą oznaczać samochodu zabytkowego. Wystarczy że masz "kolekcję muzealną) i możesz zarejestrować każdy możliwy pojazd na żółtych. Ostatnio gdzieś mi przez oczy przeleciała Laguna II na żółtych xD
-
Przyznaję tego triku z kolekcją nie znałem
-
eee że co? też o tym nie wiedziałem, przecież to odbiera cały sens żółtym blachą.
-
ŁOWCA BLACH
Polecam na fejsie grupę "spotted zabyDki". Tam to są okazy, np. octavia, ceed, passerati b5, b6, audi a3, a2, fabia 2, lahuna 3 itd.
A ten xtrail to na pewno ta sztuka:
https://scontent.fwaw8-1.fna.fbcdn.n...70&oe=5E234B0A
-
Użytkowanie samochodu z żółtymi tablicami nie wiąże się z jakimiś obostrzeniami? np: kiedy chcemy sprzedać pojazd za granicę?
Uprawnienia umieszczania postów