-
U mnie 95 jeszcze lekko poniżej 8zl. 7,97 chyba ostatnio tankowałem. Masakra. Mała wycieczka z kumplami motocyklem i bak 100zł. Gdzie kiedyś 40-50 zł. Głosujcie dalej na pislamistów.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
-
ŁOWCA BLACH
Lepiej na kanclerza tuska lub czaskoskiego, wtedy w całej Europie wrócą ceny sprzed pandemii. Mają mój głos!
-
Może nie z przed. Ale rozdmuchujacego inflację rozdawnictwa, 500 plusów i innego ścierwa nie prowadzili. Może zamiast dzisiejszej inflacji 15 procent było by 7. Ale niestety taki oszołom jak ty nie jest tego wstanie zrozumieć.
-
ŁOWCA BLACH
Lepsze rozdawnictwo niż chapanie do własnej kiermany jak tuskałke i jego obóz. BTW avh ten wasz lewacki język miłości i tolerancja 😁
-
Taaa Obajtek i spółka to pro bono pracują... Obudź się ....
-
Prawda jest smutna ale nawet jesli radykalnie zmieni sie wladza to ceny paliwa nie spadna. Proponuje sie obudzic zanim nie jest za pozno.
-
ŁOWCA BLACH
Dlatego mam nadzieję że znowu ster przejmie ryży, ludzie jeszcze zatęsknią za pisiorami xD
-
W tym kraju dobrze nie bedzie.
Byle nas nie odwiedzili bracia ze wschodu.
-
ŁOWCA BLACH
Kwesta czasu, Litwa w UE, a kacapy są odcięci od dystryktu 39, już naciskają. Kwestia czasu aż będziemy mieli u nas drugą Ukrainę.
-
Trzymaj sie tam, bo to robactwo masz dosc blisko.
Uprawnienia umieszczania postów