Niby kładli tylko teraz nie wiem jak to było czy tam było 1.6 K4M czy już Nissanowski HR16 tak jak 2.0 16v M4R. Ale patrząc po parametrach zgadza się z K4M 110 KM 151 NM.
Niby kładli tylko teraz nie wiem jak to było czy tam było 1.6 K4M czy już Nissanowski HR16 tak jak 2.0 16v M4R. Ale patrząc po parametrach zgadza się z K4M 110 KM 151 NM.
Jeśli macie wolne trzy min to polecam: https://m.youtube.com/watch?v=FY6vYo2Wazo&t=72s gość ładnie ogarnia to GT3, a najlepsze, że już u nas mamy miejsca gdzie można tak polatać, tu Silesia ring.
Sceniki III to głównie 1.4 Tce 130 KM. Nie wiem co to za motor, ale po historii zycha średnio mi się kojarzy. Z kolei są ze dwie sztuki 1.6 110 KM, brzmi analogowo, ale pewności nie mam. Np. :
https://www.otomoto.pl/oferta/renaul...-ID6CMlq3.html
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
1.4 TCE się wywodzi od jednostki Nissana ma wielopunktowy wtrysk i turbo podobno nie są najtrwalsze ale specjalnie dużych problemów nie sprawiają i lubią się z LPG. Ktoś na forum miał auto z takim silnikiem jak się nie mylę ??
Abstrachując to auto stoi u mnie w mieście.
Z Fordami to jest dziwnie. Plastiki faktycznie w Mondeo są przeciętne. W jednym całość wygląda ok i nie trzeszczy, a drugi po takim samym przebiegu przypomina samochód wyciągnięty ze śmietnika...
Nie byle gość, bo Janusz Dudek. Przez wiele lat Janusz był szefem polskiej akademii AMG. Teraz pracuje w Porsche Driving Experience w PL, a do tego jest jednym z głównych międzynarodowych trenerów AMG. Miałem okazję uczestniczyć w dwóch treningach z AMG z jego udziałem. Dużo się nauczyłem, a to było raptem kilka godzin na torze![]()
#drivetastefully
MCL, najgorsze ze to całkiem spoko samochód za rozsądne pieniądze (na rynku wtórnym) - ale bardzo mnie odrzuca wnętrze, a to w nim się spędza większość czasu.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Jak szukalem auta to galaxy/s-max nie byly tak odpychajace jake piszecie. Moze za malo czadu poswiecilem na obejrzenie ich wnetrz.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Ja również nie miałem się czego czepiać - było nie gorzej niż w przypadku pastucha b7 czy superba II.