Właśnie stoję naprzeciw nowego Leona, zarejestrowanego w Łodzi, Leona z kierownicą po prawej stronie. Ogarniam, że ktoś sprowadza z UK jakąś fajną furę, ale że nowego Leona?!
Ty musisz żyć w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, innego wytłumaczenia nie znajduję... Taśm chociażby Morawieckiego słuchałeś, czy w TVP nie wspomnieli? No ale w sumie, to oczywiste, że jak "wszyscy inni" klną, to rynsztok i upadek, a jak szanowny Pan Premier M.M, to przecież 'szorstka, męska rozmowa' jakie się zdarzają... Takie tam podwójne standardy, ale kto by zwracał uwagę...
Właśnie stoję naprzeciw nowego Leona, zarejestrowanego w Łodzi, Leona z kierownicą po prawej stronie. Ogarniam, że ktoś sprowadza z UK jakąś fajną furę, ale że nowego Leona?!
Nie lewizne, a lewice. Kto wybrał to prawactwo? (też tak mogę napisać). Czy naprawdę nie można mieć choć odrobiny szacunku do drugiej osoby? To jest właśnie to, co mnie wkurza w tej całej sytuacji. Tolerancja tolerancją, ale szacunek. Do poglądów, do spojrzenia na świat. Tutaj jest tylko czysta nienawiść i chęć wbicia noża prosto w klatkę piersiową. Przeraża mnie fakt, że tak ciężko jest przetrawić to, że ktoś ma inne poglądy.
#drivetastefully
Bardziej przeraża brak jakiegokolwiek sporu bardziej skomplikowanego niż Ty jesteś głupi, Twoje poglądy są głupie i tak w ogóle to Cię nienawidzę bo jesteś zdrajcąZero pomysłu na przyszłość, jakiejś wizji, nic. Czyste okładanie się pałkami i przepychanki. A tu taka afera, a u was była taka. Dramat.
To normalne, jak brakuje rzeczowych, konkretnych argumentów. Bo rządom PO można zarzucić wiele, ale również wiele zasług oni mogą sobie przypisać. Podobnie z SLD. A jak dochodzimy do rządów PiS to wiele można zarzucić, ale już osiągnięć jest mniej, a osiągnięć na arenie międzynarodowej brak. I stąd właśnie mowa nienawiści.
Podwyżek? Chyba żyjemy w dwóch równoległych światach. Dobrze prezes powiedział, skoro państwo wychodzi na przeciw małym i średnim przedsiębiorcom, to mając głowę na karku każdy sobie poradzi. Ogromny plus rządu PiS jest taki, że wygania zachodni kapitał z kraju. Platformersi wszystko by sprzedali i sprywatyzowali. Dla mnie to jest chore, żeby jakiś niemiecki czy francuski moloch korzystał z taniej siły roboczej u nas w kraju, a podatków nie płacił do polskiej kasy.
"zasługi po" kurła chciałbym choć jedną poznać. Serio, nawet pamiętam wywiady z grzesiem czy ewką, jak jakiś dziennikarz kazał im wymienić ze 3 dobre rzeczy jakie ich rząd zrobił dla Polski, to od razu zmieniali temat. Jak widać tu po forum, gadkę mają dobrą, skoro nadal ludzie wierzą w ich obietnice. Równie dobrze można wierzyć w św Mikołaja.
Zawsze podejrzewałem to i owo ale teraz już jestem w stu procentach pewien![]()
Ostatnio mi taki polski anglik wyjechał połową autą na przeciwny pas, bo chciał zobaczyć, czy może TIRa wyprzedzić - dobrze, że było pobocze... Nie powinno się pozwalać na rejestrację takich aut.
PS: QbaKuba, Chopoki tak się nakręcili politykowaniem, że pewnie nie zauważą naszych postów![]()
W cywilizowanych krajach gdzie większość dróg to dwu lub więcej pasmówki można zezwalać na rejestrację takich samochodów ale w Polsce gdzie 99% to drogi jednojezdniowe? Głupota....
A Agenta to chyba na skuterze przewiałoGdzie teraz jest twój super prezes z jego budżetem bez deficytu? Kolejna próba zabrania tony kasy ludziom którzy coś wartościowego zrobili ze swoim życiem i zarabiają duże pieniądze (30 krotność składek ZUS) upadła, i już budżecik się nie domknął? Co będzie ze sławnymi 100 obwodnicami i 13; 14; 15 i ch...j wie iloma jeszcze emeryturami?
Mam nadzieję że to ostatnie 4 lata rządów tych post PZPRowych oszołomów rozdających kasę na lewo i prawo dla nierobów, produkujących taśmowo nowych nierobów. Ja jestem jeszcze w nielicznej grupie ludzi którzy ciężko pracują i coś chcą w życiu osiągnąć i mojego głosu w życiu nie zobaczą. Zatrważające jest tylko że żerujących na socjalu nierobów jest ponad 43% (czy ile tam PISlam uzyskał w wyborach)...