A gdzies Ty widzial snieg? Bo ja tylko na fejsach znajomych co w gorach siedza.
@MCL: dzis w banku? Xd
Wesolych
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Polecam się przejechać e39
Zwróćcie jeszcze uwagę na ceny e60 a nawet e65/66.
Za 30k można kupić e66 w praktycznie full wersji.
Ceny e38 już powoli odlatują.
PS Smacznego jajka
PS 2 widzę ze moja reguła zmiany opon na zimowe po pierwszym śniegu procentuje.
A gdzies Ty widzial snieg? Bo ja tylko na fejsach znajomych co w gorach siedza.
@MCL: dzis w banku? Xd
Wesolych
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Tak, Alior do 13 pracował, a musiałem pilnie ogarnąć jeden temat![]()
#drivetastefully
Jeździłem e39 i innymi modelami i oprócz napędu na tył, te auta nie mają absolutnie nic więcej do zaoferowania od innych marek. No a do upalania na zimę to gruz za 30 kpln jest średnim pomysłem.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
#obżarłemsiekarpiem
Zychu - nie widziałem - śmigam na letnich.
Agent - prowadzenie e39 jest co najmniej wyróżniające się. Również porównując do aut współczesnych. To był główny powód dla którego mam go w garażu.
Co jest takiego wyróżniającego się w prowadzeniu E39? Jak rzadko ale podzielam zdanie Agenta - stary gruz uwielbiany niegdyś przez "bysnesmenóf" dziś upalany przez dresiarzy.
W kontekscie pastucha co tylkiem zamiata: https://youtu.be/WAjUbSYzFAE
Moim zdaniem bardzo slabo jak na wielkosc pojazdu, marke i cene
Ta nowa Seria 1 to w ogóle jest średnia. Nie można jej nijak zestawiać z poprzednikiem - dwa skrajnie różne auta.
Ja dzisiaj składam się chyba w 80% ze śledzia, 15% z pierogów i w 5% z gruszewnika.
#drivetastefully