Byle nie Ford, znajomemu własne wymieniono dół silnika, pękł blok. Focus 2018r nie całe 40tyś km przebiegu.
Prosta ankieta i zaczynamy, Skoda czy Renault i dlaczego
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Byle nie Ford, znajomemu własne wymieniono dół silnika, pękł blok. Focus 2018r nie całe 40tyś km przebiegu.
Skoda, bo to porządna teutońska technologia, a Renault to francóskie padło, a poza tym Kia jest marką premium.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Michael-Ś ; 14-01-2020 o 20:11
Alfa Romeo! Amen!
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Reno bo nigdy nie jest w nim nudno!! A tu drobny świerszcz w kabinie którego tropisz i próbujesz poskromić, a tu coś w zawiasie do wymiany, a tu silnik się zaciera. Emocje jak u Hiczkoka!!!
Xiaomi lepsze
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Jako były sadownik potwierdzam, Siajomi lepsze.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Siaomi 4ever!
Mam juz czwarty telefon od nich i jestem zadowolony. Z zona preferujemy linie mi A. Oboje mielismy A1, teraz ja mam A2, a zona A3. Czysty android i dobra soecyfikacja z rozsadne pieniadze.
Nie potrzebuje placic za wodotryski z safu, jesli nie mam calego ekosystemu.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka