Jeszcze SY Rexton jest. Da się go kupić w tych pieniądzach (choć trzeba poszukać, bo auto rzadkie) i chyba jest całkiem udanym modelem. Wada taka, że pewnie już z tym autem zostaniesz na amen, bo nikt tego nie kupuje (ale sam też tanio kupisz).
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Aż tak zle?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Mechanicznie bezpieczne fury bo to jednak stare, sprawdzone Renault.
Napędy też spoko i nawet w teren jakiś się zapakujesz.
Ale to jednak Dacia, czyli mniej komfortu, gorsze spasowanie i pod kątem kabiny cofniesz się względem Scenic.
Jeszcze jedna propozycja: SuzukI SX4 Scross.
Auto proste, gabarytowo może trochę mniejsze od Scenic, ale masz niezły napęd na 4 koła i to się nie popsuje.
Suzuki gabarytem chyba podobne do Dacii. Na korzyść przemawia rodowód i że nie jest to dacia
Przy Dusterze największy problem to głośność na autostradzie i poziom bezpieczeństwa biernego - odstępuje tym od innych.
Buzzer, nie wydaje mi się żebym miał coś do Francuzów, natomiast to zupełnie normalne że ma się swoje mniej lub bardziej ulubione marki. Tym bardziej jeśli się jeździ kilkoma samochodami tygodniowo. Jak coś jest spoko, to polecam, a jak nie - to nie. Nie ważne czy to Francuz, Niemiec czy Yugo.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Póki co to sobie gdybam. Kusi coś dzielnego w teren, bo lada moment wskakuje działka z trudnym dostępem dla scenica.
Jak obczailem znowu środek dustera to myślałem, że rzygne. Tragiczne to jest w środku xD