Szkoda tylko, że minivany są gatunkiem zagrożonym wymarciem ;/
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Szakal, ja mam wrażenie że nowa Corolla jest pod względem praktyczności zauważalnie gorsza od Aurisa. Vany są super pod względem schowków, szczególnie właśnie francuskie.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Szkoda tylko, że minivany są gatunkiem zagrożonym wymarciem ;/
Nowe vany to karykatura, w salonie renówki sam sprzedawca łapał się za głowę co oni zrobili z tymi samochodami. Sami mają na stanie salony EIV 2.0dci i mówił, że będą go mieli aż nie rozbiją albo się nie rozleci, bo jak trzeba gdzieś jechać i się zapakować to nie ma lepszego samochodu, EV do pięt nie dorasta wielkością oraz funkcjonalnością. Podobnie scenic - III generacja była świetna a IV to klapa pod względem funkcjonalnym i do tego w PL praktycznie nie ma demówki a kupić można (do produkcji) tylko wersję grand. Ech, suvoza w ludzi weszła, z suvów chyba tylko 5008 ma 3 isofixy z tyłu zachowując przy tym sensowny bagażnik.
I coś czuję pismo nosem, że po scenicu będę się przesiadał w Berlingo lub coś innego tej klasy.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Jak mialem lagune bez bt to telefon wrzucalem w uchwyt na szybie. Teraz jak mam bt trzymam w kieszeni albo wrzucam na szybe jak chce z nawi korzystac. Nie widze sensu wkladac telefonu w jakies schowki szczegolnie jesli samochod nie ma screen mirroring i/lub bt.
Poza tym przy scenicu II raczej nikt nie myślał o wygodnym miejscu na telefon. A w Berlingo agenta to raczej przypadek
Mi z bajerów w aucie marzy się android auto