-
Sorry Buzzer ale nikt nie pluje tutaj na kościół. Mi chodzi o nasz Episkopat, który powinien zajac się zrobieniem porządku u siebie, a nie dolewaniem oliwy do ognia. Jak słyszę co wygadują niektórzy ksieza, to się zastanawiam czy oni pamiętają jak brzmi X przykazań. Bo jak dla mnie to zapomnieli o fundamencie wiary chrześcijańskiej.
Jakoś papież Franciszek potrafi mówić mądre rzeczy i okazać miłość i zrozumienie dla każdej jednostki.
Nie poruszam innych religii, bo one w Polsce są na marginesie i nie pchana się w politykę.
Co do poruszenia tematu traktowania kobiet przez inne religie/nacje/etc. Nie jeżdżę w celach turystycznych tam gdzie kobiety nie są dobrze traktowane w mojej opinii 
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
-
A to jest bardzo ciekawe co napisałeś Zychu. Ja też nie pojechałbym do kraju w którym ewidentnie łamane są prawa człowieka, bez względu na to jak tanio i ładnie by tam nie było.
-
Co oznacza, że wakacje w przyszłym roku spędzimy poza krajem. Macie już jakieś wstępne plany?
-
San Escobar 
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
-
Po takim roku chyba jest czas na takie długo odkładane plany, bo jak widać nigdy nie wiadomo co się powyrabia na Świecie i kiedy będzie znowu możliwość ich realizacji.
Wsiadłbym w furę i poleciał na Nordkapp.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
-
Ja to chce na dłużej na wyspy Kanaryjskie 
-
-
Kanada mnie interesowala swojego czasu, ale jak zgłębiłem temat to odpuściłem 
-
Ja mam obawy, że w przyszłym roku jeszcze ciężko będzie się ruszyć poza Unię.
Więc pewnie zaś Włochy albo coś w ten deseń.
Uprawnienia umieszczania postów