Pisz do robaka na pw.
A co powiecie o nowej Dacii? No musze przyznać, ze pierwsze wrażenie jest spoko. Ciekaw jestem na ulicy jak sie bedzie prezentować
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Poleci ktoś jakiś szampon, albo środek do mycia samochodu? Nie mówię o jakimś detajingu, bo i tak jeżdżę po szutrówce do domu, ale chodzi o to żeby domyć w miarę dobrze auto, zwłaszcza na bokach i progach ze smoły itp. Kerszera nie mam, tylko wąż ogrodowy z końcówką, dlatego do mycia bym użył rękawicy z frędzlami, a później spłukał.
Pisz do robaka na pw.
A co powiecie o nowej Dacii? No musze przyznać, ze pierwsze wrażenie jest spoko. Ciekaw jestem na ulicy jak sie bedzie prezentować
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szampon smoły nie zmyje. Potrzebny Ci środek typu "tar remover". Umyj auto ręcznie byle jakim szamponem. Spłucz a następnie wytrzyj do sucha miejsca gdzie jest smoła. Potem spryskaj preparatem i zostaw na kilka minut np. taki: https://allegro.pl/oferta/adbl-tar-g...lej-8396762391. Spłucz preparat. Jak coś zostanie to popraw jeszcze raz lub pryśnij preparat na mikrofibre i potrzyj lekko tak żeby nie zrobić rys. Na koniec dobrze spłucz wodą. Uważaj na plastiki nielakierowane bo potrafi je odbarwić.
Właśnie przewija się wszędzie ta firma adbl, dobre produkty mają ogólnie?
Produkty są spoko a firma polska.
Tak sobie pomyślałem, że może zacznę czasem wrzucać jakieś ciekawostki z oględzin - to zgadnijcie który producent tak ładnie trzyma poziom - samochód z 2016r. Oczywiście elementy fabryczne, zresztą wszystkie 4 w podobnym stanie.
https://1drv.ms/u/s!ArecsF6apnYro3XerWwBKJ9c8KXE
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
Jak patrzę na to zdjęcie, to mi się przypomina Mondeo z 2004 roku. Po dwóch latach (kupiony nówka z salonu) wyglądał podobnie, więc obstawiam Forda.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Bingo, Ford Kuga z 2016. Wszystkie 4 drzwi do zrobienia na już, bo zaraz nie bedzie czego zbierać.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
Przez 17 lat te same błędy... Nie dosyć, że blacha kiepska, to jeszcze w środku plastik fantastik. Nie znajduję obecnie ani jednego powodu by interesować się fordami. Wyrób samochodopodobny.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka