Ja mam spacerowke CYbexa, ale za cholere nie pamietam modelu. Sklada sie do kompatkowych rozmiarow. Tylko nie wiem czy da rade do lasu
Ej, spacerówki szukam - a z wózkami mi gorzej idzie niż z samochodami. Tryb użytkowania będzie dość aktywny, mieszkam przy puszczy, więc spacerki po lesie praktycznie codziennie. Wstępnie myślałem o Thule Urban Glide 2.Będzie trochę wyjazdów, więc zależy mi też żeby nie zajął całego bagażnika. Mam teraz wózek Anex'a, ale strasznie to duże. Macie jakieś pomysły?
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
Ja mam spacerowke CYbexa, ale za cholere nie pamietam modelu. Sklada sie do kompatkowych rozmiarow. Tylko nie wiem czy da rade do lasu
Mam peg perego book s i dobrze sie sklada. Minus ze gondolka sztywna ale spacerowka i stelaz swietnie sie sklada.
Ja to licze, ze jeszcze kilka miesiecy i wyskocze z wozka na stale ;d
przeciez to zloty biznes wypuscic jakies produkty dla dzieci ;]
My mieliśmy, a właściwie to wciąż jeszcze mamy Thule Urban Glide jedynkę (bez hamulców) i nie zamienilibyśmy na nic innego. Super zwrotny, w lekkim terenie typu leśne ścieżki radzi sobie bardzo dobrze. Trochę też z nim biegałem i o dziwo nawet niespecjalnie spowalnia tempo biegu, więc tu też dobrze się sprawdził. W BMW jedynce niestety trzeba było zdjąć jedno koło, żeby się zmieścił do bagażnika, do trójki wchodzi bez problemu z założonymi kołami (a po zdjęciu kół i położeniu do góry kołem, zapakowaliśmy się z nim na dwutygodniowe wakacje). Używaliśmy go też jako gondolę (można dokupić) i też wszystko ok, a że gondola się ładnie składa na płasko, to zajmuje niewiele więcej miejsca w bagażniku, niż sam wózek. Ogólnie polecam.
A ci znów z wózkami![]()
Albo nie masz dzieci albo juz masz odchowane XD