A co nawyrabiales?
Haha dostałem bana na fejsbuczku Francuskie.pl hahaha![]()
![]()
![]()
Napisałem, że nie potrafią odróżnić Mercedesa Citana od Peugeota Partnerao Wpis zmienili, a moje komentarze usunęli xD xD
Tam są kompletne oszołomy. Nie ma żadnej innej strony, żadnego innego forum, gdzie pałowaliby się do jakichś konkretnych marek bardziej niż tam. Mnie zastanawia kto to czyta na poważnie. Oni są taką stroną memem.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Trzeba za niedługo będzie zacząć pisać na murach. Dawniej to był wandalizm a teraz jedyna opcja na brak moderacji.
A co sie dziwic. Niby masz wolnosc slowa, ale praktycznie wszystkie platformy do wymiany informacji sa prywatne i w zasadzie kazda tresc moze "nie spelniac regulaminu" jesli nie idzie w parze z wizja moderacji.
Dlatego nie mam fejsow, twitterow, insta i tego calego badziewia.
Apropo murów, w Łodzi i okolicach jest wieczna wojna między kibicami ŁKSu i Widzewa. W którymś momencie przybrała ona formę bardzo ciekawych "obelg" np. ŁKS dojeżdża do Łodzi albo Widzew śpi z rodzicami![]()
Ale ostatnio obserwujemy wzajemnie cenzurowanie. Widzewiacy kiedyś stworzyli bardzo ładne graffiti ma całych ścianach czy garażach, które ŁKSiacy zamazywali swoimi malunkami. Ostatnio jednak zamiast kolejnych graffiti, widzewskie twory zamalowywane są na czarno. Ot nowe formy wojny haseł![]()
Ja akurat lubie taka "tworczosc", dopoki nie ma tam prymitywnych napisow w stylu d**p, ch** itp. Poza tym pewnie wiele osob wypusci nosem szybciej powietrze po przeczytaniu takiego tekstu.
Po pejsbuku widać jak bardzo jest to lewacki portal, napisałem x lat temu gdzieś słowo czarnuch i dostałem bana na tydzień. Nawiasem mówiąc to był filmik z czarnym milicjantem w usa jak odstrzeliwuje białasa praktycznie bez ostrzeżenia.