W Gliwicach zwykły diesel 6,50, benzyna 6,20.
Tapatalk @ Huawei P30
W niemczech roznie. Od 1,65 ojro do 1,85
W Gliwicach zwykły diesel 6,50, benzyna 6,20.
Tapatalk @ Huawei P30
Ludzie masowo wyrabiają paszporty, biedne USA...
To prawda, w urzędach paszportowych Armageddon
Tapatalk @ Huawei P30
Panowie, jakim nowym kombi warto się teraz zainteresować?
Używek jest mało, z małym przebiegiem są bardzo drogie, a tańsze to nic wartego głębszego rozważenia.
Pomyślałem więc o nowym aucie, ale że terminy oczekiwania są jakie są, to stwierdziłem, że coś zamówię, najwyżej zrezygnuję, ktoś chętny się znajdzie. Teraz najcieplej myślę o Corolli kombi z dwulitrową hybrydą. Co jeszcze warto obejrzeć? Chciałbym żeby to było przestronne kombi z mocniejszym silnikiem. Budżet trudno mi określić, zależy od oferty finansowania
Jak ja się rozglądałem, to zdecydowanie najbliżej byłem Ceeda. Corolla była pierwszym wyborem, który odpadł momentalnie z uwagi na ciasne i niepraktyczne wnętrze + dramatyczne wyciszenie. Na koniec został mi Leon ST 1.5 TSI i Ceed. Leon odpadł z uwagi na fatalny system multimedialny, który w czasie 3h jazdy próbnej kilka razy wyrzucił mi połączenie z telefonem itd,ale najbardziej podobał mi się wizualnie. Gdybym szedł dzisiaj po kombi, to na 99% byłby to Ceed z benzyna i automatem. Dopracowany samochód.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
Właśnie VAGi mnie odrzucają negatywnymi opiniami o 1.5 TSI i właśnie o tych systemach multimedialnych.
A patrzyłeś na Hyundaia I30? Silniki te same, ale moim zdaniem ładniejszy![]()
Benzyna 1.5 turbo 160 km jest w miarę bezawaryjna? Lepiej brać manual czy automat?
O wyciszeniu Toyoty słyszałem, jeździłem hybrydą 1.8 i tego nie odczułem. Wnętrze jest dla mnie w miarę ok pod względem przestronności![]()
Dzięki![]()
Silnik jest dobry, ale z pewnością mniej trwały od napędu Toyoty. To jej największa zaleta.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
Jak sobie analizuję za i przeciw, to dochodzę do wniosku, że wygląd i bezawaryjny napęd to jedyne zalety Toyoty.
Na szczęście nie muszę się spieszyć z wyborem auta...