Buzzer jakie masz kapcie całoroczne i czy polecasz, bo coś kojarzę że zakładałeś takie do Citroëna i byłeś zadowolony.
Ta sama plyta co c4 spacetourer wiec chyba na kompakcie, ale przestronny. Na pewno lepiej niz scenic ktory zly nie byl.
- - - Aktualizacja - - - -
Sprawdzalem - w c4 aircross nie ma 1.6 puretech tylko 1.2.
Czy ktos to ogarnie? Wydali mnostwo siana na puretechy, zarowno 1.2 jak 1.6 i tego drugiego olali. To wyglada jak polityka Fiata czyli "wczytano protokol destrukcji".
Buzzer jakie masz kapcie całoroczne i czy polecasz, bo coś kojarzę że zakładałeś takie do Citroëna i byłeś zadowolony.
Goodyear vector 4 seasons gen3. Zdania nie zmieniam - po prawie 1.5roku dalej super jezdza. W obecnej pogodzie zimowki goodyeara w mondeo daja duzo mniejsza pewnosc szczegolnie przy hamowaniu, jest to wyrazna roznica. Zima za to w trakcji nie widzialem roznicy w zadna strone.
Również bardzo polecam całoroczne Goodyear, mam co prawda Gen 2, ale jeżdżę na nich prawie 3 lata, zrobiłem ponad 30 tys. i ani razu nie żałowałem ich zakupu. Latem fajnie kleją, dobrze odprowadzają wodę, zimą wymiękają tylko na lodzie, jak każda opona zimowa. Świetna opona!
Ja bardzo zaluje ze do mondka nie kupilem calorocznych tylko poszedlem w dwa komplety. Zaoszczedzil bym sporo forsy i czasu.
Cena też niezła 2,4 tys zł.
Jaki rozmiar? Moze poszukaj tanszych rozmiarow o ile sa dopuszczone do uzytku. Wez tez pod uwage ze teraz wszystko drogie jak diabli wiec kazdy komplet premium to 2k jak nic.
Zdrożały te opony, miesiąc temu kupowałem 2 szt. (bo rozprułem na łódzkich dziurach...) I były 116 zł droższe niż w połowie 2019 r. (407 vs 523 w rozmiarze 225/45 R17).
Mam poczucie, że nie kupuje się nowego auta niedługo po premierzeAle w zasadzie słuszna uwaga, technicznie to są te same auta. Zgoda, że się opatrzył, u mnie też jeździ mnóstwo Tusconów. Jestem pewien, że zaraz będzie też jeździć tyle Sportagów hehe
XCeeda chce rodzicom pokazać, bo mnie też się podobaMa bardzo przyjemne wnętrze.
Ten 1,6 tgdi to znana jednostka i widzę, że problemy sprawia tylko filtr GPF. Natomiast jest niewiele informacji o silniku 1,5 tgdi z Ceeda i pochodnych.
Dzięki Vonski![]()