czekam na fotki, bo sobie nie mogę wyobrazić jak będą wyglądać na 'rolli, ale myślę, że będzie dobrze![]()
Na pewno będzie wyglądać lepiej niż na zwykłych "stalówkach"Akurat w Corolli takie dosyć proste felgi powinny dobrze się prezentować
![]()
czekam na fotki, bo sobie nie mogę wyobrazić jak będą wyglądać na 'rolli, ale myślę, że będzie dobrze![]()
Stalówki są spoko.
A ja chyba będę ostatnią osobą na forum, która zmieni gumy na letnie... (akceptację zamówienia na opony znalazłem w spamie po tym, jak dostałem telefon ze sklepu...)<outsider>
ja jeszcze czekam ze zmianąnajpóźniej zmienię za miesiąc, zanim pojadę do PL
btw tym razem mam zamiar się pojawić w KRK ...i mam nadzieje, że żaden golfiarz nie będzie na mnie polował![]()
Zmienic dekielki i bedzie malinkaI pozniej przemalowac plastiki na bialo, tak to juz wgl super by wygladala
![]()
799zł + przesyłka to trochę przydużo jak na te felgi, ale liczy się dobry ogólny stan alufelg i opon. Szkoda, że nie 16" bo zdecydowanie lepiej by się prezentowały a na tył koniecznie daj dystanse - nie tylko zyska na wyglądzie ale i prowadzenie będzie lepsze. Ogólnie jest spoko.
16" na niskim profilu by długo nie wytrzymały w dziurawym WrocławiuCo do dystansów - tu na zdjęciach tak tego nie widać, ale koła są akurat wpasowane w nadkola, także nie są ani schowane gdzieś głęboko w czeluści błotnika, ani nie wystają chamsko na zewnątrz. Ogólnie fajnie się jeździ... póki droga w miarę równa
![]()
Moderator Dream Team
felgi pasujądobrze, że są 15"
plastików bym nie ruszał, jest kontrast, cała w bieli by trochę biednie wyglądała. jakbym miał coś malować to na taki sposób
![]()
Widzialem niedawno cala w bieli i wygladala calkiem spoko![]()