takie jak w "odbajerowanych" taryfach pod centralym i polonezach ze szpojlerami?![]()
takie jak w "odbajerowanych" taryfach pod centralym i polonezach ze szpojlerami?![]()
"gwiazda na masce to czujnik parkowania dla ubogich".. LiveLetDie
No właśnie takie, wieś straszna![]()
"gwiazda na masce to czujnik parkowania dla ubogich".. LiveLetDie
nie
czasem to nawet fajnie wygląda. np. w Civiehttp://img155.imageshack.us/img155/1289/18601009.jpg
Eee nie, nie lubię. Kumpel miał to w Almerze i średnio wyglądało.
---------- Post napisany 23-05-2011 o 19:39 ---------- Poprzedni napisany 22-04-2011 o 00:09 ----------
Apdejt.
Dzisiaj miałem dzień przeglądu technicznego (przebieg w moich łapskach - 11 tys. z groszami) i Toyka przeszła badanie bez żadnego "ale". Spalanie wciąż 7,2 l
A poza tym: planuję przyciemnić lekko szyby z tyłu i mam pytanie: czy folia będzie ok, czy lepiej szarpnąć się na piecowe?
Moderator Dream Team
Ja Sobie nowe owiewki założyłem i mi się podoba
Tak naprawdę dożo zależy od samochodu. Octavia wygląd w nich dobrze ale są auta gdzie to szpeci.
Bardzo praktyczna sprawa, w tym roku założyłem też na tył i różnica jest ogromna. Przede wszystkim jest cicho. Przy szybszej jeździe otwieram tylne okna i wentylacje działa wydajniej bez potrzeby podbijania prędkości wentylatora
Co do szyb przednich to lekko można nawet piecowo, potem trzeba walić głupia że tak było std i koniec. Z tego co mi wiadomo to norm przepuszczalności nie spełniają nawet fabryczne szyby a nie mówię już o porysowanych w wyniku eksploatacji. Folie jak sie przyczepią to zawsze będą kazali zerwać... a ostatnio ponoć jest ostra nagonka na wszelkiej maści tuning.
pzdr
A poprawili już tę metodą piecową? Bo jeszcze kilka lat temu trzeba był się obchodzić z tak zrobionymi szybami jak z jajkiem.
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.