Faktycznie przepraszam sądziłem,że tam jest taki tunel co łączy przód z tyłem pomyliło mi sie z Panamerą
O jakim tunelu piszesz?
http://www.bmw.in/in/en/newvehicles/...itzkomfort.jpg
Tak jak Radzio napisał, samochód jest rejestrowany na 4 osoby. Sama wymiana fotela nie wystarczy do legalnego wożenia 5 osób.
There's more to living than only surviving
Faktycznie przepraszam sądziłem,że tam jest taki tunel co łączy przód z tyłem pomyliło mi sie z Panamerą
Samochód jest świetny, o wiele bardziej podoba mi się od X5, ale właśnie brak piątego miejsca czyni go niepraktycznym w przypadku 5 osobowej rodziny.
To mniej dzieci robić xD a tak poważnie to czekam na lifting bo w sumie 3 lata już jest na rynku ten model więc może należałoby już go nieco odświeżyć nie tylko mechanicznie.
wersja niby bez sensu ale spalanie jest naprawde przyzwoite. Nie mozna ciagle wychodzic z zalozenia ze kupiles V8 to musi Cie byc stac na 25l/100km, nie te czasy czego dowodem sa kolejne auta porsche ktore spalaja naprawde przyzwoite ilosci paliwa. Jak ktos nie widzi innej opcji niz V8 a nie chce jezdzic co 5 dni na stacje to jak najbardziej
@Radzio00pl
W Fx-ach benzynowych nie ma turbo
Masz albo 3.7v6 takie jak w nissanie 370z lub 5litrowego potwora v8 (390KM)
Osobiście też wybrałbym infinity, przy paszczy FX-a nawet x6 wydaje się być grzecznym suvem
A co do testowanego x6, BMW chciało zrobić samochód na pokaz to zrobili.
My też mamy hybrydę i patrzcie jak fajnie jeździ![]()
swoją drogą ciekaw jestem czy nowy cayenne lepiej jezdzi niz x6, ktory w tej dziedzinie pobil poprzednika porsche
Ja wybrałem Cayenne mimo,że jeździłem X6 z silnikiem raz jeszcze powiem świetnym 4.0d . Jednak ktoś może powiedzieć,że chwalę swoje więc się nie będę rozpisywał i powiem krótko : Lepiej mi się Cayenna jeździło niż X6 i przekonało mnie 5 miejsc.
Żałuję ,że nie jeździłem FX-em może bym go wybrał hmm![]()
Ciekawy test i ale auto już nudnawe troche, to nie gtr, że zawsze będzie ciekawił, a to to jakby stworzono ideał, którego nie dostrzegam, czyli dla mnie nie jest ideałem bo nie spełnia moich wymagań motoryzacyjnych za ponad 450tyś zł.
Od roku modelowego 2011, czyli od marca, w X6 będzie dostępna opcjonalna wersja 5-osobowa, ale nie w przypadku ActiveHybrid.Tak jak Radzio napisał, samochód jest rejestrowany na 4 osoby. Sama wymiana fotela nie wystarczy do legalnego wożenia 5 osób.