niech ci kolega tez powie czy ci sie wolno chwalic tym zdjeciem...
nic mnie nie gryzie.
http://www.autogaleria.pl/forum/show...sprz%EAtu-foto
Tak, ta fota miała na celu pochawlenie się nowymi nabytkami. Może Cię gryzą kompleksy? Na innych forach o fotografii każdy sie chwali swoim sprzętem i nikt nikomu nie dogryza. Są za to pytania typu: czy AF dobrze ostrzy? ; Czy nie ma mydła na pełnej dziurze. Ale nie tu.
Co do moich zdjęć to podsyłam link na flickr-a, niektóre robione 50-tką, niektóre starym 18-200.
http://www.flickr.com/photos/[email protected]/
Może nie są jakieś super wyczesane ale daje tego linka żebyś nie pitolił później tego co wyżej.
niech ci kolega tez powie czy ci sie wolno chwalic tym zdjeciem...
nic mnie nie gryzie.
http://www.autogaleria.pl/forum/show...sprz%EAtu-foto
Ostatnio edytowane przez gt4 ; 28-03-2011 o 14:09
Fakt bo dla sprzetowcow mamy osobny watek. Do ktorego masz nawet link wyzej i tam mozesz dyskutowac o mydle i dziurach do woli. Jesli nie chcesz byc atakowanym 'znafca' to a) nie nazywaj pitoleniem jesli ktos (slusznie) zwraca uwage, ze to nie ten temat, b) wysil sie chociaz wkleic dwie czy trzy najlepsze twoim zdaniem miniaturki, tak zamiast linku na odwal sie - ulatwi to komentowanie twojej tworczosci. A tak, tylko robisz zamieszanie zamiast po moim poscie przeniesc albo poprosic kogos o przeniesienie twojej sweet fotki obiektywow do konkret tematu. EOT.
wlasnie...uwielbiam znawcow co nie chca pokazac swoich dziel![]()
Proszę Cię...
Obrońca praw zwierząt się znalazł. Czy dla Ciebie to jest zwracanie uwagi?
twoja fota jest z dupy
Wkleiłem link ponieważ była to odpowiedź na post gt4, niechciałem wklejać tu swoich fot aby inni opluwali a drudzy im przyklaskiwali - bo z tego co widze to tylko na to stać to forumlepiej pokaz jakies foty ktore nimi zrobiles, bo z tego widac, dla ciebie liczy sie jedynie sprzet.
Zresztą nikt oprócz Ciebie mi jasno nie napisał, że pisze w złym miejscu.
Nie ma sie po co napinac yakuza, sa tu do wszystkiego odpowiednie dzialy. A co do forum, jak nie pasuje to mozesz w nim sie nie udzielac i brylowac na profesionalnych fotograficznych...
tyle, ze moj post byl pierwszym jaki przeczytales i w dodatku olales go dajac taka odpowiedz a nie inna wiec sie nie dziw. Myslalem, ze zarowno opluwanie jak i przyklaskiwanie to sie nazywa konstruktywna krytyka, na twoim miejscu balbym sie jakby ci wszyscy przyklaskiwali.
wyjasnij bo nie wiem czy to dowcip czy zniewaga innego usera = ban ...Obrońca praw zwierząt się znalazł.
Zreszta, skoro tak bardzo drazni cie to forum a inne zachecaja/przyklaskuja, to co tu jeszcze robisz?
Czemu zawsze jak sie zwroci komus wszystko wiedzacemu uwage to odrazu sie obrusza i twierdzi, ze sie schodzi elyta i mu cisnie?
Kompleksy czy co?
Nie lubie takich spryciarzy "elo melo" przed którymi całe forum klęka. I innych, próbująchych udawać spryciarzy poprzez przyklaskiwanie.
A tu się udzielam bo się udzielam, jestem użykownikem więc chyba mogę?
I napiszcie mi proszę, gdzie napisałem że jestem wszechwiedzący.