Mam to samo, co u Driv3r'a, za każdym razem, gdy odświeżam/zmieniam temat na forum:
Przeglądarki: Google Chrome i FF - to samo.Program marki Norton zablokował atak podjęty przez Web Attack: Nuclear Exploit Kit Website
U mnie trojan wyskakuje na wszystkim co mam, czyli na Operze, firefoxie oraz IE. Mulenie aG już nie występuje więc to tylko jakieś chwilowe niedomaganie.
Mam to samo, co u Driv3r'a, za każdym razem, gdy odświeżam/zmieniam temat na forum:
Przeglądarki: Google Chrome i FF - to samo.Program marki Norton zablokował atak podjęty przez Web Attack: Nuclear Exploit Kit Website
U mnie też dzisiaj wykrywa trojana.
MAYBACH - A Great Name. A Great Tradition
Aż zrobiłem skany sophosem i kasperskim. Nic. Zmieniłem MSE na 360IS i też nic.
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.
Po wczorajszej wizycie na aG dzisiaj rano nie mogłem uruchomić laptopa. Nie mówię, że to od tego, ale dziwny zbieg okoliczności wynikający z zawirusowania (właściwie nie wiem czy dobrze zrobiłem wchodząc tutaj dzisiaj jeżeli problem nie został rozwiązany) ...
Start Engine.pl - Motoryzacyjny styl życia
G Data również zgłasza problem z forum. Pomaga malwarebytes.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]