Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 13 z 37 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617181920212223242526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 361

Wątek: Uwagi dotyczące działania forum

  1. #121
    Awatar micrus
    Dołączył
    06/2012
    Skąd
    warwsiowa
    Posty
    2,014
    Auto
    Pikne ino cud!

    Domyślnie

    U mnie też cały czas wywala ostrzeżenie przed trojanem.

  2. #122

    Dołączył
    09/2013
    Skąd
    Zabrze
    Posty
    90
    Auto
    Megane IV Grandtour 1,3 115 KM

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez rowerek Zobacz posta
    Dzisiaj doszły kolejne dziwne objawy. Jak jestem na forum zalogowany to wszystko jest ok, ale jak się wyloguję to język zmienia się na angielski i zamiast polskich liter są same krzaczki.
    Potwierdzam. Dzieją się dziwne rzeczy z czcionkami.

  3. #123
    Awatar se7en
    Dołączył
    03/2007
    Skąd
    Kattowitz
    Posty
    1,289
    Auto
    Yoyota

    Domyślnie

    no zgadzam sie angielski i brak liter Ślaskich:P
    FUCK FUEL ECONOMY
    TDi engines are for senior citizens.

  4. #124
    Awatar Mario Boss
    Dołączył
    09/2007
    Skąd
    Copenhagen/Szczecin
    Posty
    2,750
    Auto
    Mazda 6 2.0 skyactive / Alfa Romeo 159 Tbi Sportwagon

    Domyślnie

    Hmmmm ja za to teraz nie mam w ogóle menu w tym oknie w którym się pisze posty na dole (w tym od szybkiej odpowiedzi). Widzę tylko przycisk Font i Size i nic poza tym
    Paradoks menela : Menel jedzie tramwajem i jednocześnie tramwaj jedzie menelem.

  5. #125
    VIP Awatar Puszek
    Dołączył
    08/2006
    Skąd
    Białystok City
    Posty
    2,970
    Auto
    Constanza Lupita Consuela di Fuego Mendoza

    Domyślnie

    Ja nie mogę w ogóle wejść na forum przez chrome'a:damn: (ostrzeżenie o złośliwym oprogramowaniu i całkowita blokada). Dlatego w akcie desperacji wszedłem teraz przez IE i proszę o rozwiązanie tego problemu.
    Sam w to nie wierzę, ale nie mam już Maybacha w avararze o_O

    ^^ (R)

  6. #126
    Awatar Paweł Wnuk
    Dołączył
    05/2013
    Skąd
    Legionowo
    Posty
    96
    Auto
    F48 s20i, Captur 1.2 EDC, C1,

    Domyślnie

    Ja również nie mogę wejść przez chroma, przez ie działa. przez to, że nie ma polskich liter nie mogłem się też zalogować, ale jakoś przeszło przez "fejsbuka". Eset mi nic nie blokuje, tylko chrom. Win 8 u mnie. Trochę burdel się przez to robi ;(

  7. #127

  8. #128
    Newsman forum Awatar Lay'S
    Dołączył
    02/2009
    Posty
    4,346

    Domyślnie

    .................................................. .........



    Troszkę się zapędziłem, wybaczcie
    Ostatnio edytowane przez Lay'S ; 21-10-2013 o 21:10

  9. #129
    Awatar svonston
    Dołączył
    12/2009
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    520
    Auto
    -

    Domyślnie

    Ja dopiero teraz mogę wejść na forum, jednak w miejscach "Ł" są znaki zapytania. Wcześniej była informacja o wirusie. No i połowa forum jest w wersji anglojęzycznej.

  10. #130
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Lejs, marudzisz jak stara baba. Tobie zależy na tym, żeby forum wstało, czy żeby się do końca posypało? Wywalenie wirusów z forum to nie jest kwestia paru kliknięć myszą. Opamiętajcie się trochę, bo wyłazi z was uzależnienie od forum, skoro po kilku dniach problemów nie macie już co robić z wolnym czasem...

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •