U mnie też cały czas wywala ostrzeżenie przed trojanem.
no zgadzam sieangielski i brak liter Ślaskich:P
FUCK FUEL ECONOMY
TDi engines are for senior citizens.
Hmmmm ja za to teraz nie mam w ogóle menu w tym oknie w którym się pisze posty na dole (w tym od szybkiej odpowiedzi). Widzę tylko przycisk Font i Size i nic poza tym![]()
Paradoks menela : Menel jedzie tramwajem i jednocześnie tramwaj jedzie menelem.
Ja nie mogę w ogóle wejść na forum przez chrome'a:damn: (ostrzeżenie o złośliwym oprogramowaniu i całkowita blokada). Dlatego w akcie desperacji wszedłem teraz przez IE i proszę o rozwiązanie tego problemu.
Sam w to nie wierzę, ale nie mam już Maybacha w avararze o_O
^^ (R)
Ja również nie mogę wejść przez chroma, przez ie działa. przez to, że nie ma polskich liter nie mogłem się też zalogować, ale jakoś przeszło przez "fejsbuka". Eset mi nic nie blokuje, tylko chrom. Win 8 u mnie. Trochę burdel się przez to robi ;(
.................................................. .........
Troszkę się zapędziłem, wybaczcie![]()
Ostatnio edytowane przez Lay'S ; 21-10-2013 o 21:10
Ja dopiero teraz mogę wejść na forum, jednak w miejscach "Ł" są znaki zapytania. Wcześniej była informacja o wirusie. No i połowa forum jest w wersji anglojęzycznej.
Lejs, marudzisz jak stara baba. Tobie zależy na tym, żeby forum wstało, czy żeby się do końca posypało? Wywalenie wirusów z forum to nie jest kwestia paru kliknięć myszą. Opamiętajcie się trochę, bo wyłazi z was uzależnienie od forum, skoro po kilku dniach problemów nie macie już co robić z wolnym czasem...