Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 17 z 37 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 361

Wątek: Uwagi dotyczące działania forum

  1. #161
    Awatar micrus
    Dołączył
    06/2012
    Skąd
    warwsiowa
    Posty
    2,014
    Auto
    Pikne ino cud!

    Domyślnie

    Wklejałem sygnaturę wg kodu podanego przez Motostat. Próba wklejenia samego obraza z [img] nic nie daje. Myślę, że forum blokuje obrazki w podpisach ale nie wiem jak to ominąć.

    W ustawianiach sygnatury mam napisane: Może mieć obrazki w sygnaturze: Nie

    Więc chyba jakiś mod lub admin musiałby to zmienić żeby sygnatura zadziałała. W związku z tym mam uprzejmą prośbę do moda/admina o dokonanie stosownych zmian.

  2. #162
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Ja też już próbowałem coś z tym zrobić. Tylko niektórzy użytkownicy mają takie uprawnienia, prawdopodobnie VIP, mod i admin. Pozostałym, "szarym" userom nie jest dane mieć obrazka w sygnaturze. :c

  3. #163
    Awatar micrus
    Dołączył
    06/2012
    Skąd
    warwsiowa
    Posty
    2,014
    Auto
    Pikne ino cud!

    Domyślnie

    To niech kierownictwo portalu wyjaśni w czym rzecz i na jakich zasadach zwykli użytkownicy mogą dostać prawo do obrazka z motostat.

  4. #164
    Awatar se7en
    Dołączył
    03/2007
    Skąd
    Kattowitz
    Posty
    1,289
    Auto
    Yoyota

    Domyślnie

    wiekszość emotikonów nie działa
    FUCK FUEL ECONOMY
    TDi engines are for senior citizens.

  5. #165

    Domyślnie

    Faktycznie, jest w czymś problem - może nowa wersja forum dodała/zabrała jakieś uprawnienia poszczególnym grupom użytkowników.

    Prawidłowy, działający kod motostatu powinien wyglądać tak:
    [URL= "http://www.motostat.pl/vehicle-stats/49838" ][IMG]http://www.motostat.pl/user_images/49838/icon3.png[/IMG ][ /URL]

    Całość złożyć bez spacji i wyjdzie coś takiego:


    W przypadku micrusa wygląda to tak:


    Nie wiem jednak, czemu nie chce Ci działać. Zgłoszę tę sprawę Krzyśkowi.
    Ostatnio edytowane przez Dj Brabus ; 03-11-2013 o 20:29

  6. #166
    Awatar micrus
    Dołączył
    06/2012
    Skąd
    warwsiowa
    Posty
    2,014
    Auto
    Pikne ino cud!

    Domyślnie

    Dzięki. To musi być kwestia uprawnień sygnatury ponieważ ten sam kod wrzucony w posta działa bez problemu:


  7. #167
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Dj Brabus Zobacz posta
    Faktycznie, jest w czymś problem - może nowa wersja forum dodała/zabrała jakieś uprawnienia poszczególnym grupom użytkowników.
    Problem z obrazkami w sygnaturach występował jeszcze długo przed awarią forum

  8. #168

    Domyślnie

    Dokładnie, już rok temu próbowałem dodać sygnaturkę - nic z tego.

    Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]

  9. #169
    Moderator Awatar Krzysztof Cieślak
    Dołączył
    03/2004
    Skąd
    Kalisz
    Posty
    8,976
    Auto
    Megane I fl 1.9 dCi

    Domyślnie

    Nie będziemy kombinować kto może a kto nie może mieć obrazka w podpisie. Teraz mogę je mieć wszyscy. Korzystajcie z tego z umiarem, a obraźliwe i naruszające dobre gusta obrazki zgłaszajcie

    PS. Maksymalny rozmiar to 400x20 px i 10 kB.

  10. #170
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Testuję zatem.
    Okej, działa. Polecenie [SIGPIC] i jest gicior. Dziękujemy.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •