Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 18 z 37 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516171819202122232425262728293031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 361

Wątek: Uwagi dotyczące działania forum

  1. #171
    Awatar micrus
    Dołączył
    06/2012
    Skąd
    warwsiowa
    Posty
    2,014
    Auto
    Pikne ino cud!

    Domyślnie

    Jest lepiej bo obrazek już widać, tylko link do motostatu nie działa. Czy ktoś mógłby podesłać mi prawidłowy kod zastępując nawiasy kwadratowe [] klamrowymi {} ?

    Będę wdzięczny

  2. #172

    Domyślnie

    A po cóż Ci nawiasy klamrowe? W kwadratowych też działa:

    [URL ="http://www.motostat.pl/vehicle-stats/62073"] [SIGPIC][IMG]http: //www.motostat.pl/user_images/62073/icon3.png[/ IMG][/ SIGPIC][/ URL]

    Ze spacjami wygląda tak (oczywiście bez SIGPIC):
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    Pozwoliłem sobie zmienić w Twoim podpisie.

  3. #173
    Moderator Awatar Krzysztof Cieślak
    Dołączył
    03/2004
    Skąd
    Kalisz
    Posty
    8,976
    Auto
    Megane I fl 1.9 dCi

    Domyślnie

    Przypomnę, że forum też buforuje podpisy i może minąć chwila jak u wszystkich pojawi się nowy podpis. Poza tym jak Grzesiek napisał. Wystarczy tylko konstrukcja z użyciem BBCode

  4. #174
    Awatar micrus
    Dołączył
    06/2012
    Skąd
    warwsiowa
    Posty
    2,014
    Auto
    Pikne ino cud!

    Domyślnie

    Chodziło mi o to, że kwadratowe zastosowane w kodzie spowodowałyby, że kod zacznie działać i zamiast kodu zobaczyłbym sygnaturkę Dziękuję za zmianę. Wszystko już działa.

  5. #175
    Moderator Awatar Krzysztof Cieślak
    Dołączył
    03/2004
    Skąd
    Kalisz
    Posty
    8,976
    Auto
    Megane I fl 1.9 dCi

    Domyślnie Uwagi dotyczące działania forum

    Jesli tak to taki kod wstaw między znaczniki code:
    Kod:
    kod HTML
    i wtedy forum nie zamieni go na obrazek.

  6. #176
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Dj Brabus Zobacz posta
    [URL ="http://www.motostat.pl/vehicle-stats/62073"] [SIGPIC][IMG]http: //www.motostat.pl/user_images/62073/icon3.png[/ IMG][/ SIGPIC][/ URL]
    Nie bangla mi ten sposób.
    Wpisałem swoje dane:
    Kod:
    [URL="http://www.motostat.pl/vehicle-stats/52683" ][SIGPIC ][IMG ]http://www.motostat.pl/user_images/52683/icon3.png[/IMG ][/SIGPIC ][/URL ]
    Ale wywala błąd: Nie ma obecnie obrazka sygnatury którego można użyć.
    Zupełnie tak, jakbym chciał wgrać obrazek do sygnatury ze strony albo z komputera (ta opcja poniżej w ustawieniach edycji).

  7. #177
    Awatar micrus
    Dołączył
    06/2012
    Skąd
    warwsiowa
    Posty
    2,014
    Auto
    Pikne ino cud!

    Domyślnie

    Trzeba najpierw wgrać obrazek a potem dopiero wpisać kod sygnatury. Niestety działa to tak, że nie uaktualnia obrazka z danymi tankowania. Po tankowaniu trzeba od nowa wgrać aktualny obrazek.

  8. #178
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Rzeczywiście, trochę to zagmatwane, ale może teraz zadziała.

  9. #179
    Awatar zychu
    Dołączył
    09/2006
    Skąd
    z Łomianek
    Posty
    3,768
    Auto
    Renault Scenic III ph.III

    Domyślnie

    A informacje o uzytkowniku pod awatarem beda zmienione na poprawne oraz przetlumaczone?

  10. #180

    Domyślnie

    Oj tam, oj tam - po co? Teraz jest klimat!

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •