micrus daj spokoj.
ja tez kiedys dostalem bana bez powodu i rowniez posty daboo na pw do grzecznych nie nalezaly.
mial zly dzien po raz kolejny i tyle.
Sądziłem, że skoro zniknęła jakaś funkcjonalność forum a opcja "insert image" działa w taki sposób, że wkleja zdjęcia w całości to jest to celowe i przemyślane. Stąd moja adnotacja w poście:
Najwyraźniej inni już sie przyzwyczaili, że opcje forum raz działają raz nie a zwracanie się o pomoc kończy się zwaleniem winy na użytkownika. Ja jestem tu stostunkowo od niedawna i jeszcze się nie przyzwyczaiłem.Zamieszczone przez micrus
Ale teraz będę już wiedział. Dzięki za wyjaśnienie.
micrus daj spokoj.
ja tez kiedys dostalem bana bez powodu i rowniez posty daboo na pw do grzecznych nie nalezaly.
mial zly dzien po raz kolejny i tyle.
Moze ten temat był juz poruszany. Dlaczego nie moge edytowac posta za jakis czas tylko 15 min po jego napisaniu? Czemu to ma słuzyc? Jak chce cos dodac to mam pisac jednego pod drugim?
Ups przegapiłem. Sorry. Ciezko mi to zrozumiec i czemu ma to słuzyc no ale trudno. Trzeba bedzie z tym zyc.
niewatpliwie sluzy to wiekszej odpowiedzialnosci za slowa.
mimo, ze sam efekt byl zapewne technicznie wymuszony, nie zamierzony.
A jak dostane nowa mysl i chce cos jeszcze dodac co czesto sie u mnie sie zdarza to co mam zrobic?
Sam sobie odpowiedziałeś:
Forum scali (zakładając, że piszesz jeden pod drugim) i masz kolejne kiklanaście minut na edytowanie nowego i starego posta, które są teraz jednym.Jak chce cos dodac to mam pisac jednego pod drugim?
Forum scali czyli samo to zrobi czy ja mam to zrobic bo nie wiem jak, nigdy tego nie praktykowałem.