Ostatnio właśnie instalowałem. Rzeczywiście jakoś od tego momentu się zaczęło. Czyli to ma wpływ na powiadomienia. Jeszcze nie rozgryzłem tej apki, nie działa mi dodanie tego forum do Tapatalka.
@ Paweł Wnuk, korzystasz z tapatalka? może to jest z tym własnie związane?
Ostatnio właśnie instalowałem. Rzeczywiście jakoś od tego momentu się zaczęło. Czyli to ma wpływ na powiadomienia. Jeszcze nie rozgryzłem tej apki, nie działa mi dodanie tego forum do Tapatalka.
Prawda, prawda.
...
Wysłano z kradzionego Huosunga CHWD-69 przy użyciu Ptakataktaka.
Krótko i na temat - niektórych działów/tematów z forum, w których ostatnio udzielane były odpowiedzi nie odsyła na stronę główną aG - przykładowo wszystkie tematy z Wystawy, Spoty itp nie lądują w sidebarze. Pytanie - czy to zamierzone działanie o którym była kiedyś mowa, czy zapomniany ficzer, który można załączyć?![]()
#drivetastefully
Chodzi o linki do dyskusji z podstron przeglądu zawartości działów? /news /salony itp.?
Siema, co zrobić żeby mieć forum po polsku? bo coś mi się chyba przez przypadek przełączyło i krzaczą mi polskie znaki.
Na samym dole w stopce masz wybór stylu i języka.
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.
Na samym dole po lewej w granatowym pasku masz "vB4 Default Style", a obok wybór języka: "English (US)" albo "Polski".
EDIT
dani był szybszy.![]()