wrocic do normalnej tez nie mozna, nawet po wyczyszczeniu cookies, danych, itd.
Potwierdzam, coś nie tak jest z mobilną wersją.
wrocic do normalnej tez nie mozna, nawet po wyczyszczeniu cookies, danych, itd.
Urywa posty, a po kliknięciu przejdź do pełnej wersji cofa na stronę główną forum w wersji moblinej. No i nie mogę się też w mobilnej zalogować (przeglądarka Opera, SE W995).
#drivetastefully
U mnie logowanie na mobilnej bez problemow, tyz Opera Mini ale Nokia C3. Jak widac, pisanie postu idzie pomyslnie.
no właśnie mnie też już wkurza ta obecna wersja... poprzednia była lepsiejsza![]()
Po spięciach z Plusem zrezygnowałem z przedłużenia umowy. Za dużo nieporozumień i absolutnego braku kompetencji konsultantów/sprzedawców. Każdy miał swoją wersję umowy, w każdej inne ceny, inne pakiety. Czekam do czerwca i przenoszę się do Orange, wygodniej. EOT.
Problem z logowaniem minął, przełączenie na Full Site jednak nadal nie działa. Być może to kwestia mojego telefonu.
#drivetastefully
"Witryna www.autogaleria.pl zawiera treści z witryny directmarketingprompt.in, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem."
Przy próbie wejścia na Nowe posty. Chrome 17.
Mam to samo po przejściu ze strony głównej na forum (też Chrome). FF na razie nic nie mówi.
To samo u mnie, złośliwe oprogramowanie :c Ostatnio aG strasznie się sypie - jak nie serwer, to wirus
#drivetastefully