Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 5 z 37 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 361

Wątek: Uwagi dotyczące działania forum

  1. #41
    Awatar sinus
    Dołączył
    01/2006
    Skąd
    Kraków
    Posty
    1,904
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW

    Domyślnie

    U mnie nie tylko Chrome, ale i avast krzyczy, więc jest problem.
    http://img405.imageshack.us/img405/9728/konaa.jpg
    "Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
    J. Clarkson

  2. #42
    Awatar dani
    Dołączył
    05/2009
    Skąd
    WE / WOT
    Posty
    1,033
    Auto
    WE XXXHP

    Domyślnie

    Avast + Chrome Beta/IE i mam tak samo.

  3. #43
    Moderator Awatar Krzysztof Cieślak
    Dołączył
    03/2004
    Skąd
    Kalisz
    Posty
    8,976
    Auto
    Megane I fl 1.9 dCi

    Domyślnie

    Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.

  4. #44
    Awatar Emenems
    Dołączył
    07/2004
    Skąd
    Turek (PTU)
    Posty
    8,061
    Auto
    1. Fiat Punto 1.2 16V 2000r

    Domyślnie

    Powiem tak, na FF +Avast. Antyvirus nie chce mnie nawet wpuścić na Forum, automatyczne blokuje dostęp. Piszę tutaj posta tylko dlatego ze wyłączyłem Avasta. Identyczna sytuacja ma się w przypadku IE

    Tak się zastanawiam, czy aby ktoś co nas nie lubi, robi nam koło Pióra
    Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)

  5. #45
    Awatar sinus
    Dołączył
    01/2006
    Skąd
    Kraków
    Posty
    1,904
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW

    Domyślnie

    Wygląda na to, że już wszystko gra, ani chrome/firefox, ani avast! nie krzyczy
    "Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
    J. Clarkson

  6. #46

    Domyślnie

    No co Ty gadasz? Chrome i FF dalej szaleją...

  7. #47
    Awatar sinus
    Dołączył
    01/2006
    Skąd
    Kraków
    Posty
    1,904
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW

    Domyślnie

    Mówię to co widzę u siebie, sprawdziłem na obu przeglądarkach, a avast sobie cały czas działa i żadnych komunikatów nie dostaję.

    EDIT
    ok, chrome nadal ma kłopot, ale avast już nie.
    "Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
    J. Clarkson

  8. #48
    Awatar QbaKuba
    Dołączył
    08/2009
    Skąd
    Zgierz
    Posty
    2,507
    Auto
    Lepsze Ponieważ Gazowe

    Domyślnie

    U mnie ciągle to samo, forum odwiedzam na komórce z Operą Mini, na komputerze Avast+ najnowszy FF.

  9. #49
    Awatar sinus
    Dołączył
    01/2006
    Skąd
    Kraków
    Posty
    1,904
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW

    Domyślnie

    To może u mnie coś nie gra, że nie krzyczy?
    "Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
    J. Clarkson

  10. #50
    Moderator Awatar Krzysztof Cieślak
    Dołączył
    03/2004
    Skąd
    Kalisz
    Posty
    8,976
    Auto
    Megane I fl 1.9 dCi

    Domyślnie

    Problem jest usunięty, ale chwilę potrwa nim po zgłoszeniu (celem sprawdzenia prawidłowości strony) Google odświeży sobie rejestr i wpisze, że na aG żadnego niebezpiecznego oprogramowania nie ma. Miło by było gdybyście pisali, gdy problem u Was ustąpi.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •