-
Tak jak nigdy nie podobał mi się Focus hatchback, to sedan jest całkiem fajny. Zresztą nigdy nie rozumiałem zachwytu hatchbackami, kiedyś miałem Astre III sedan i IMHO był znacznie bardziej użyteczny niż hatchback.
-
A wiec od wczoraj Focke-Wulf dysponuje moca 207KM/333Nm...:
-
Sporo mocy przyrosło - nie obawiasz się że silnik mocno w "dupsko" dostanie?
-
nie scigam sie na torze, nie scigam sie na 1/4 mili, regularnie serwisuje, leje dobra oliwe - nie, nie obawiam sie
pozatym to tylko o 7KM wiecej niz ma Fiesta ST, ktora ma przeciez ten sam silnik. tylko momentu jest wiecej.
-
Cyferkami nie ma się co kierować. To tuner musi ocenić czy auto podoła. Jeśli tuner dobry to nie ma się czym martwić. Można zrobić bezpieczny program na 210 i fatalny na 180. O GSC Tuning nigdy nie słyszałem ale z okolic krakowa to kojarzę głównie czołówkę specjalistów - Dynosoft w Katowicach i Compsport w Bielsku Białej.
-
przejechalem na razie ponad 700km i silnik nie wybuchl, wiec chyba nie jest zle co...?
-
-
fiesta ST ma w serii 182KM, ale overboost 200KM - tak twierdzi ford.
spalanie przy kulturalnej jezdzie praktycznie bez zmian. tylko trudniej sie opanowac.
-
VIP
Czyli już po gwarancji?
Istnieje możliwość powrotu do fabrycznych ustawień? Powiedzmy auto sprzedajesz, a nowy właściciel z obawy o szybsze zużycie silnika będzie chciał serie. Da się?
-
gwarancja akurat nie byla glownym powodem, dlaczego tak dlugo zabieralem sie za strojenie, ale tak juz jej nie ma. do fabrycznych ustawien mozna wrocic kiedykolwiek. nawet w ASO mozna wgrac.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów